<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
South America Map Slides

Presentasjonskartkart: Sør-Amerika

Antall lysbilder: 3

Kartmalen er egnet for å presentere selskapets ytelse i ulike regioner. Denne er skreddersydd for å tilfredsstille behovene til selskapene som opererer i Sør-Amerika. Ved å bruke det, kan du enkelt vise salgstall, total inntekt, fortjeneste eller kontantstrømmer. Det er flott å sammenligne forskjellige regioner og vise forskjellige forhold. Den overordnede utformingen av malen er svært kreativ og svært tiltalende for alle publikum.

Kart over Sør-Amerika for bruk i Presentasjon

Sør-Amerika Kart Clustered Column Chart Slide

Du kan bruke dette lysbildet til å vise i hvilke land fra Sør-Amerika din bedrift har det beste. Det er også egnet for å definere dine hyppigste kunder når det gjelder kjønn, alder og preferanser. Det er lurt å bruke kolonnediagrammet for en direkte sammenligning av flere dataserier, og for ikke å bli komplisert, er det best å bruke det for en mindre mengde data.

Sør-Amerika Kart Pie Diagram

Dette er et annet kreativt lysbilde med kartet over Sør-Amerika. Du presenterer også verdifullt selskaps data med egnede kakediagrammer. Du kan vise hvor mye ut av de totale inntektene eller omsetningene en bestemt region har opptjent. Du kan bruke diagrammene til å sammenligne resultatene og utvikle planer for forbedring. Du kan også bruke den til å håndtere visse utfordringer knyttet til disse regionene.

Sør-Amerika Kart Presentasjon av årslide

Hvis du vil dele et historisk faktum, er dette det rette stedet. Du kan kort analysere en bestemt bransje eller lands økonomi i det siste. Du kan sammenligne det med de nåværende faktorene og som en konsekvens gjøre verdifulle beslutninger om selskapets fremtid.

South America Map-malen er nyttig for å presentere selskapets ulike ytelser i forskjellige land

Du kan enkelt vise viktige indikatorer ved å skape en forståelig og engasjerende presentasjon.

The Clustered Column Chart er flott for å sammenligne flere dataserier

Det er nyttig for å sammenligne antall forskjellige regioner så lenge mengden data er begrenset og enkel.

Ved hjelp av kakediagrammet kan du presentere verdifulle data angående selskapets virksomhet

Du kan vellykket presentere total inntekt eller total salg av en bestemt region.

Få presentasjonen din skreddersydd av oss, fra bare $ 10 per lysbilde.
24 Slides er klarert av tusenvis av individer og bedrifter over hele verden.
Våre bedriftsløsninger er laget for lag som produserer mer enn 100 lysbilder per måned.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våre glade kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINN UT MER OM VÅRE KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for markedsføring på Avella

"24 Lysbilder hjelper oss med å få PowerPoints on-brand og forbedrer den overordnede designen i en tidsramme som ofte er" over natten ". Utnyttelse av tidszonen og deres dype forståelse av PowerPoint, vårt Markedsføringsteam har en partner i 24 Lysbilder som tillater oss å fokusere rent på lysbildeinnhold, slik at alt designarbeidet går til 24 lysbilder. "

Gretchen ponter

Strataforskning

"Nøkkelen til suksess med å jobbe med 24 Slides har vært designernes evne til å revolusjonere grunnleggende informasjon på et lysbilde til en dynamisk, men likevel ren og klar visuell presentasjon kombinert med hastigheten der de gjør det. Vi jobber ikke i et miljø der tiden er på vår side, og den visuelle presentasjonen er alt. I den forbindelse har 24 lysbilder vært uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Etter trening og testing ble 24 Slides raskt lært hvordan å implementere vår CVI, levere høy kvalitet og gi et dedikert designteam som alltid prøver å imøtekomme våre ønsker når det gjelder design og deadlines."


Sjekk ut andre lignende maler

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish