<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
South America Map welcome slide

South America Map PowerPoint-mal

Antall lysbilder: 9

I tillegg til vår Nord-Amerika utgave, har vi laget denne malen for å imøtekomme kravene til selskapene som opererer i Sør-Amerika. Det er flott for internasjonale selskaper som får inntekter fra hele kontinentets territorium. Dessuten har den en profesjonell og moderne design, og som sådan vil den passe mange selskaper som opererer i ulike bransjer.

Gratis PowerPoint-mall i South America Map

Sør-Amerika Kart Pie Diagram Slide

Det er ingen bedre kombinasjon enn en av kakediagrammer og kart. Ikke bare vil du vise lønnsomheten per land i regionen, men du vil også kunne vise hvor mye de egentlig bidrar til selskapets samlede lønnsomhet. Ved å lage dette lysbildet vil du enkelt kunne sammenligne bedriftens ytelse og ta betydelige beslutninger basert på det.

 

Sør-Amerika Kart Transport Prosess Slide

Som et internasjonalt selskap er virksomheten din mer sannsynlig å engasjere seg i en internasjonal transportprosess for fraktvarer. Ved å presentere hele prosessen på dette lysbildet, vil du kunne spore det lettere og forbedre det for å bringe det beste til kundene.

 

Sør-Amerika Kart Prosesstrinn Slide

Du kan bruke dette lysbildet til å beskrive trinnene som et bestemt prosjekt eller en prosess må gjennomgå før den endelige gjennomføringen. Når det gjelder internasjonale bedrifter, skjer disse trinnene i forskjellige land, og det er godt å presentere dem visuelt gjennom dette lysbildet.

Moderne mal for en profesjonell presentasjon

Det er skreddersydd for å passe behovene til selskapene som opererer i Sør-Amerika.

Du kan spore lønnsomheten til selskapet i forskjellige land og bestemme deres bidrag til det hele

Ved å gjøre dette, vil du kunne sammenligne landets forestillinger.

Klart representasjon av hvert trinn i et bestemt internasjonalt prosjekt

Den endelige utgangen vil være svært visuell og enkel å passe alle publikum.

Få presentasjonen din skreddersydd av oss, fra bare $ 10 per lysbilde.
24 Slides er klarert av tusenvis av individer og bedrifter over hele verden.
Våre bedriftsløsninger er laget for lag som produserer mer enn 100 lysbilder per måned.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våre glade kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINN UT MER OM VÅRE KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for markedsføring på Avella

"24 Lysbilder hjelper oss med å få PowerPoints on-brand og forbedrer den overordnede designen i en tidsramme som ofte er" over natten ". Utnyttelse av tidszonen og deres dype forståelse av PowerPoint, vårt Markedsføringsteam har en partner i 24 Lysbilder som tillater oss å fokusere rent på lysbildeinnhold, slik at alt designarbeidet går til 24 lysbilder. "

Gretchen ponter

Strataforskning

"Nøkkelen til suksess med å jobbe med 24 Slides har vært designernes evne til å revolusjonere grunnleggende informasjon på et lysbilde til en dynamisk, men likevel ren og klar visuell presentasjon kombinert med hastigheten der de gjør det. Vi jobber ikke i et miljø der tiden er på vår side, og den visuelle presentasjonen er alt. I den forbindelse har 24 lysbilder vært uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Etter trening og testing ble 24 Slides raskt lært hvordan å implementere vår CVI, levere høy kvalitet og gi et dedikert designteam som alltid prøver å imøtekomme våre ønsker når det gjelder design og deadlines."


Sjekk ut andre lignende maler

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish