<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
USA map with data percentage and informative text slide

USA Map PowerPoint-mal

Antall lysbilder: 9

I tillegg til vårt Europa-kart, har vi designet til USA Map-mal. Denne malen er spesielt utviklet for selskaper som opererer på det amerikanske markedet, uansett hvilken bransje de er i. Malen kan enkelt redigeres og oppdateres for å tilfredsstille kriteriene til et selskap. Det endelige utfallet vil også være tiltalende for alle slags publikum, og du kan være trygg på at de vil være helt engasjert i hele presentasjonen.

Gratis PowerPoint-mal av USA Map

Usa kart nøkkel statistikk lysbilde

Du kan bruke dette lysbildet til å presentere viktige fakta om bedriftens ytelse. Du kan skissere hvilke som er de mest strategiske og mest vellykkede statene der bedriften din driver. I tillegg til å representere bedriftens profil, kan du også kortfattet beskrive bransjen der den opererer.

 

USA Map Company's HQ Representation Slide

Dette er lysbilde hvor du kan presentere generell informasjon om bedriftens hovedkvarter. Du kan presentere ulike statistikker som viser sin ytelse generelt, antall prøver som den har og de ulike strategiene som den forplikter seg til å oppnå bedre resultater.

 

Usa kart nøkkel operasjoner lysbilde

Fordi firmaet ditt opererer i USA, er det sannsynlig at det vil ha forskjellige nettsteder i forskjellige stater. Du kan vise hver av disse fasilitetene på dette lysbildet, ved å bruke USA-kartet og ved å tenke på deres plassering på kartene. Sammen med hver av nettstedene, kan du gi en kort oppsummering om deres ytelse.

Malen er designet for å passe til selskapene som opererer i USA

Det har et profesjonelt utseende, og du vil kunne levere svært forståelig presentasjon.

Du kan tydelig definere nøkkelstaten der bedriften din er mest lønnsom

Du kan også kortfattet beskrive selskapets strategi og bransjen der den opererer.

Hver av selskapets nettsteder kan presenteres på kartet for å skape et klarere bilde av selskapets nærvær

Du kan gi en kort oppsummering om deres ytelse.

Få presentasjonen din skreddersydd av oss, fra bare $ 10 per lysbilde.
24 Slides er klarert av tusenvis av individer og bedrifter over hele verden.
Våre bedriftsløsninger er laget for lag som produserer mer enn 100 lysbilder per måned.
For å finne ut mer, kunne vi sette opp presentasjonsstøtte for team eller firma. Klikk her.
Våre glade kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINN UT MER OM VÅRE KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for markedsføring på Avella

"24 Lysbilder hjelper oss med å få PowerPoints on-brand og forbedrer den overordnede designen i en tidsramme som ofte er" over natten ". Utnyttelse av tidszonen og deres dype forståelse av PowerPoint, vårt Markedsføringsteam har en partner i 24 Lysbilder som tillater oss å fokusere rent på lysbildeinnhold, slik at alt designarbeidet går til 24 lysbilder. "

Gretchen ponter

Strataforskning

"Nøkkelen til suksess med å jobbe med 24 Slides har vært designernes evne til å revolusjonere grunnleggende informasjon på et lysbilde til en dynamisk, men likevel ren og klar visuell presentasjon kombinert med hastigheten der de gjør det. Vi jobber ikke i et miljø der tiden er på vår side, og den visuelle presentasjonen er alt. I den forbindelse har 24 lysbilder vært uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Etter trening og testing ble 24 Slides raskt lært hvordan å implementere vår CVI, levere høy kvalitet og gi et dedikert designteam som alltid prøver å imøtekomme våre ønsker når det gjelder design og deadlines."


Sjekk ut andre lignende maler

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish