<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Creative world map with four steps texts

World Map PowerPoint-mal

Antall lysbilder: 9

Det finnes ingen bedre mal for internasjonale selskaper som opererer i flere regioner, over hele verden. Det vil gjøre det mulig for deg å tydelig spore fremdriften i firmaet ditt i alle markedene du har inntekt. Det er også flott å presentere selskapets statistikk foran aksjonærene, da det gir dem et bedre bilde av virksomheten din.

Gratis PowerPoint-mal på World Map

World Map med Pie Charts Slide

Denne kombinasjonen av verdens kart og kakediagrammer legger til en vellykket presentasjon av fremdriften din. Ved å knytte kappediagrammer til hver region kan du angi andelen av inntekter, fortjeneste eller kontantstrømmer som bedriften din har i det landet. Du kan sammenligne det med det hele og bestemme hva som kan forbedres.

 

World Map Levering og forsendelse Slide

Hvis virksomheten din opererer i en internasjonal transaksjon av varer eller tjenester, kan du bruke dette lysbildet til å spore forsendelse eller levering. Du kan vise transportmiddelet og du kan angi start- og sluttpunkt. Å lage slike visualer vil tillate deg å redusere eventuelle motganger som kan oppstå i tide.

 

World Map Company's HQ og Retail Stores Slide

Du kan bruke dette lysbildet til å vise hvor selskapets hovedkontor ligger. Du kan også gi plasseringen til resten av bygninger og rep. kontorer. Du kan også vise hvilken som er mest lønnsom og hvor mye den bidrar til helheten generelt.

En profesjonell mal, egnet for internasjonale bedrifter som opererer over hele verden

Tillater enkel sporing av bedriftens generelle fremgang.

Ved å bruke kakediagrammer og kart, kan du med hell vise fremdriften av bedriften din etter region

Du kan tydelig representere andelen av inntekter, fortjeneste og kontantstrømmer.

Du kan bruke den til å spore bevegelsen av dine varer og tjenester over hele verden

Å skape slike visualer vil gi deg et bedre bilde av bedriftens suksess.

Få presentasjonen din skreddersydd av oss, fra bare $ 10 per lysbilde.
24 Slides er klarert av tusenvis av individer og bedrifter over hele verden.
Våre bedriftsløsninger er laget for lag som produserer mer enn 100 lysbilder per måned.
For å finne ut mer, kunne vi sette opp presentasjonsstøtte for team eller firma. Klikk her.
Våre glade kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINN UT MER OM VÅRE KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for markedsføring på Avella

"24 Lysbilder hjelper oss med å få PowerPoints on-brand og forbedrer den overordnede designen i en tidsramme som ofte er" over natten ". Utnyttelse av tidszonen og deres dype forståelse av PowerPoint, vårt Markedsføringsteam har en partner i 24 Lysbilder som tillater oss å fokusere rent på lysbildeinnhold, slik at alt designarbeidet går til 24 lysbilder. "

Gretchen ponter

Strataforskning

"Nøkkelen til suksess med å jobbe med 24 Slides har vært designernes evne til å revolusjonere grunnleggende informasjon på et lysbilde til en dynamisk, men likevel ren og klar visuell presentasjon kombinert med hastigheten der de gjør det. Vi jobber ikke i et miljø der tiden er på vår side, og den visuelle presentasjonen er alt. I den forbindelse har 24 lysbilder vært uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Etter trening og testing ble 24 Slides raskt lært hvordan å implementere vår CVI, levere høy kvalitet og gi et dedikert designteam som alltid prøver å imøtekomme våre ønsker når det gjelder design og deadlines."


Sjekk ut andre lignende maler

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish