<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Business calendar slides

Business Kalender Maler

Antall lysbilder: 3

Bak hvert selskaps suksess er det en nøye planlagt tegning av handlinger. Denne malen vil gjøre det mulig for deg å få et klart bilde av hvilke oppgaver som skal utføres og hvilke skritt som må tas videre på. Du kan planlegge handlinger og prosesser månedlig, og du kan enkelt oppdatere presentasjonen slik at den kan oppfylle dine krav. Malen består av 3 lysbilder, men du kan kopiere lysbildene og legge til flere måneder.

Sett med Business Calendar Slides

Februar Business and Development Kalender Slide

Du kan starte presentasjonen ved å vise møter, hendelser og oppgaver som er viktige for bedriftens vellykkede opptreden. Vanligvis i løpet av første kvartal av året kan du vise budsjettplaner og prognoser. Du kan også bestemme et mål som kan oppnås i løpet av de neste månedene.

Kan Business og Development Kalender Slide

Du kan fortsette presentasjonen ved å presentere sin ytelse midt på året. Du kan vise hvor mange mål som er nådd nå, og hva de neste trinnene er. Dette er poenget når du kan forbedre noen prosesser eller implementere nye strategier hvis de nåværende ikke fungerer som de skal.

Oktober Business and Development Kalender Slide

I oktober kan du få en endelig sjekk om alt går greit før du avslutter uttalelsene og fullfører bestemte aktiviteter. Du kan legge til nye, mindre oppgaver og organisere møter for å spore deres fremgang. Det er også den siste muligheten til å sette en tidsfrist og arbeide for å møte den.

Malen er perfekt for månedlig planlegging av prosesser og aktiviteter

Du kan enkelt spore hendelser og oppgaver som må oppnås for at selskapet skal lykkes.

Hele presentasjonen vil være svært profesjonell og tiltalende for alle publikum

Du vil levere et klart bilde av bedriftens resultater, og det endelige resultatet vil være veldig forståelig for enhver investor eller ansatt.

Du vil kunne bestemme forskjellige mål og arbeide for å oppnå dem

Med denne kalendermalen fastsetter du tidsfrister, og du vil kunne følge dem bedre og møte dem til tiden.

Få presentasjonen din skreddersydd av oss, fra bare $ 10 per lysbilde.
24 Slides er klarert av tusenvis av individer og bedrifter over hele verden.
Våre bedriftsløsninger er laget for lag som produserer mer enn 100 lysbilder per måned.
For å finne ut mer, kunne vi sette opp presentasjonsstøtte for team eller firma. Klikk her.
Våre glade kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINN UT MER OM VÅRE KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for markedsføring på Avella

"24 Lysbilder hjelper oss med å få PowerPoints on-brand og forbedrer den overordnede designen i en tidsramme som ofte er" over natten ". Utnyttelse av tidszonen og deres dype forståelse av PowerPoint, vårt Markedsføringsteam har en partner i 24 Lysbilder som tillater oss å fokusere rent på lysbildeinnhold, slik at alt designarbeidet går til 24 lysbilder. "

Gretchen ponter

Strataforskning

"Nøkkelen til suksess med å jobbe med 24 Slides har vært designernes evne til å revolusjonere grunnleggende informasjon på et lysbilde til en dynamisk, men likevel ren og klar visuell presentasjon kombinert med hastigheten der de gjør det. Vi jobber ikke i et miljø der tiden er på vår side, og den visuelle presentasjonen er alt. I den forbindelse har 24 lysbilder vært uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Etter trening og testing ble 24 Slides raskt lært hvordan å implementere vår CVI, levere høy kvalitet og gi et dedikert designteam som alltid prøver å imøtekomme våre ønsker når det gjelder design og deadlines."


Sjekk ut andre lignende maler

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish