<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Business development timeline slide

Business veikartsmal

Antall lysbilder: 3

Forretningsplanene er et verdifullt verktøy for å kommunisere forretningssyn og for å legge til rette for vekst. Du vil kunne bedre kommunisere det overordnede strategiske oppdraget til lederne, aksjonærene og kundene. Det er også en god mal for gründere som ønsker å introdusere nye produkter til markedet. Malerutformingen er virkelig profesjonell og kan redigeres for å dekke dine behov.

Business Roadmap Presentasjon Mal

Business Development Roadmap Tidslinje Slide

Dette lysbildet er utformet i form av en veikart som viser de ulike stadiene av utviklingsprosessen. Det kan også vise forskjellige mål som må nås. Du kan også knytte disse målene med menneskene i organisasjonen når det gjelder hvem som er ansvarlig for den aktuelle oppgaven. Det er plass til en kort beskrivelse under hvert mål.

Bedriftsutvikling Målutførelse Slide

En annen godt strukturert veikart for å sette en klar tidslinje for å oppnå mål eller prosjektutviklinger. Du kan følge utviklingen i prosjektutviklingen eller tydelig angi hvor mye av målet som er oppnådd hittil. Du kan oppgi noen av endringene som skjedde i de siste årene, samt å prognose fremtidige.

Forretningsutvikling skala lysbilde

Dette er et veldig kreativt lysbilde for å skildre utviklingen i hele forretningsutviklingsprosessen. Tidslinjen er opprettet i form av skalaer, og du kan demonstrere eventuelle oppadgående trender angående virksomheten eller prosjektet.

Denne virksomhets tidslinjen er flott for å presentere strategisk oppdrag og visjon

Du vil kunne kommunisere dine ideer bedre, og du kan lage en klar plan for å legge til rette for veksten.

Med denne malen kan du vise forskjellige stadier av prosjektets utvikling

Du kan knytte alle stadier med menneskene i organisasjonen for å vise hvem som er ansvarlig.

En total profesjonell og moderne design, egnet for den moderne bedriftens verden

Du vil gi et godt inntrykk på investorer og aksjonærer, og de vil bli forlovet gjennom hele presentasjonen.

Få presentasjonen din skreddersydd av oss, fra bare $ 10 per lysbilde.
24 Slides er klarert av tusenvis av individer og bedrifter over hele verden.
Våre bedriftsløsninger er laget for lag som produserer mer enn 100 lysbilder per måned.
For å finne ut mer, kunne vi sette opp presentasjonsstøtte for team eller firma. Klikk her.
Våre glade kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINN UT MER OM VÅRE KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for markedsføring på Avella

"24 Lysbilder hjelper oss med å få PowerPoints on-brand og forbedrer den overordnede designen i en tidsramme som ofte er" over natten ". Utnyttelse av tidszonen og deres dype forståelse av PowerPoint, vårt Markedsføringsteam har en partner i 24 Lysbilder som tillater oss å fokusere rent på lysbildeinnhold, slik at alt designarbeidet går til 24 lysbilder. "

Gretchen ponter

Strataforskning

"Nøkkelen til suksess med å jobbe med 24 Slides har vært designernes evne til å revolusjonere grunnleggende informasjon på et lysbilde til en dynamisk, men likevel ren og klar visuell presentasjon kombinert med hastigheten der de gjør det. Vi jobber ikke i et miljø der tiden er på vår side, og den visuelle presentasjonen er alt. I den forbindelse har 24 lysbilder vært uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Etter trening og testing ble 24 Slides raskt lært hvordan å implementere vår CVI, levere høy kvalitet og gi et dedikert designteam som alltid prøver å imøtekomme våre ønsker når det gjelder design og deadlines."


Sjekk ut andre lignende maler

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish