<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Organizational Chart Slide

Organisasjonsdiagrammaler

Antall lysbilder: 10

Organisasjonsdiagrammer har en viktig rolle når du må vise visse relasjoner mellom personer i store organisasjoner. Ved å bruke diagrammene vil folk forstå hvor de passer inn i organisasjonen, hva deres ansvar er og hvilke oppgaver de trenger for å oppnå. Å skape et riktig diagram kan være for mye tidkrevende for å gjøre det ser profesjonelt og organisert. Med denne malen vil du ordentlig organisere alle mennesker i dine omgivelser.

Presentasjonsmaler for organisasjon

Horisontal hierarkisk organisasjonsskjema Slide

Det hierarkiske diagrammet gjør det mulig å koble de ansatte til ledere. Vanligvis kan du starte med en person på toppen som er konsernsjef eller en del av selskapets lederskap. Avhengig av hvem som rapporterer til hvem, kan du bryte ned diagrammet av ansatte på personellnivå. Mange oppstart bruker et horisontalt diagram før de vokser nok til å bygge flere avdelinger.

Vertikal Hierarchical Organizational Chart Slide

I likhet med det horisontale diagrammet adskiller den vertikale også folket til veiledere og ansatte. Men i dette tilfellet tilhører hver ansatt en bestemt avdeling, og det kan være flere personer i en bestemt avdeling. Vanligvis deles avdelingene av sine funksjoner, som HR, forsyningskjede, salg, etc.

Krummet vertikal linje organisatorisk diagram Slide

Dette brukes til å vise en buet liste med informasjon. Du kan legge til bilder og endre form. Du kan bruke er å vise en bestemt prosess eller arbeidsflyt. Du kan se hvem som rapporterer til hvem og hvilken oppgave tilhører hvem.

Organisasjonsdiagrammer er gode for å vise hvordan folk passer i en organisasjon.

Ved å bruke denne malen blir det lettere å se hvilken oppgave som tilhører en bestemt ansatt, og hva er hans / hennes ansvar med hensyn til det.

Hierarkiske diagrammer gjør at du kan koble veilederne med de ansatte.

De er spesielt nyttige for oppstart, da de gir et klart bilde av forholdet mellom ledelsen og de ansatte på stabenivå.

Du kan bruke en buet vertikal linje for å demonstrere en arbeidsflyt.

Du kan enkelt redigere dette diagrammet og legge til flere personer og oppgaver i arbeidsflyten.

Få presentasjonen din skreddersydd av oss, fra bare $ 10 per lysbilde.
24 Slides er klarert av tusenvis av individer og bedrifter over hele verden.
Våre bedriftsløsninger er laget for lag som produserer mer enn 100 lysbilder per måned.
For å finne ut mer, kunne vi sette opp presentasjonsstøtte for team eller firma. Klikk her.
Våre glade kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINN UT MER OM VÅRE KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for markedsføring på Avella

"24 Lysbilder hjelper oss med å få PowerPoints on-brand og forbedrer den overordnede designen i en tidsramme som ofte er" over natten ". Utnyttelse av tidszonen og deres dype forståelse av PowerPoint, vårt Markedsføringsteam har en partner i 24 Lysbilder som tillater oss å fokusere rent på lysbildeinnhold, slik at alt designarbeidet går til 24 lysbilder. "

Gretchen ponter

Strataforskning

"Nøkkelen til suksess med å jobbe med 24 Slides har vært designernes evne til å revolusjonere grunnleggende informasjon på et lysbilde til en dynamisk, men likevel ren og klar visuell presentasjon kombinert med hastigheten der de gjør det. Vi jobber ikke i et miljø der tiden er på vår side, og den visuelle presentasjonen er alt. I den forbindelse har 24 lysbilder vært uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Etter trening og testing ble 24 Slides raskt lært hvordan å implementere vår CVI, levere høy kvalitet og gi et dedikert designteam som alltid prøver å imøtekomme våre ønsker når det gjelder design og deadlines."


Sjekk ut andre lignende maler

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish