<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
PEST Diagram in six sections

PEST-diagram PowerPoint-mal

Antall lysbilder: 10

PEST-analysen er et veldig viktig verktøy innen strategisk planlegging. Derfor er denne malen flott for å gjennomføre en grundig analyse og vil gjøre det mulig for deg å få bedre innblikk i makroinnflytelsene som påvirker din bedrift. Presentasjonen din vil ha et moderne utseende, og du vil kunne levere innholdet på en svært profesjonell måte til publikum.

Gratis PowerPoint-mal for PEST Diagram Presentasjon

PEST Diagramoversikt lysbilde

Dette er lysbildet som gjør at du kan presentere PEST-analysen kort og skissere alle komponentene. Alle påvirkninger bør presenteres på en klar og enkel måte, så det er forståelig for publikum. Målet med PEST-analysen er å utnytte potensielle muligheter eller å opprette beredskapsplaner i tilfelle av motgang.

 

Skadedyr diagram økonomi lysbilde

Økonomikomponenten er veldig viktig når du analyserer det globale bildet. Suksessen til firmaet ditt vil avhenge av det makro miljøet det opererer i. Økonomikomponenten gjør at du kan analysere viktige indikatorer som inflasjon, lønnskostnader, valutakurs mv.

 

Skadedyrskjema sosialt lysbilde

Det sosiale aspektet er en annen viktig komponent fordi den lar deg analysere det potensielle markedet. Det vil gjøre det mulig for deg å bedre forstå de potensielle kundene, deres autentiske kulturelle aspekter, vekstrate, aldersfordeling og karriereholdninger. Disse trendene i samfunnet vil påvirke etterspørselen etter selskapets produkter og tjenester, så det er veldig viktig å forstå det helt.

PEST Diagrammet er et av de beste verktøyene for å analysere det makro miljøet selskapet driver

PEST-diagrammet er et av de mest nyttige verktøyene som brukes til strategisk planlegging.

PEST-analysen vil gjøre det mulig for deg å utnytte potensielle muligheter

Også, du vil kunne lage beredskapsplaner i tilfelle av en motgang.

Det sosiale aspektet er veldig viktig fordi etterspørselen etter selskapets produkter er avhengig av den

Du får bedre forståelse for potensielle kunder og deres egenskaper.

Få presentasjonen din skreddersydd av oss, fra bare $ 10 per lysbilde.
24 Slides er klarert av tusenvis av individer og bedrifter over hele verden.
Våre bedriftsløsninger er laget for lag som produserer mer enn 100 lysbilder per måned.
For å finne ut mer, kunne vi sette opp presentasjonsstøtte for team eller firma. Klikk her.
Våre glade kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINN UT MER OM VÅRE KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for markedsføring på Avella

"24 Lysbilder hjelper oss med å få PowerPoints on-brand og forbedrer den overordnede designen i en tidsramme som ofte er" over natten ". Utnyttelse av tidszonen og deres dype forståelse av PowerPoint, vårt Markedsføringsteam har en partner i 24 Lysbilder som tillater oss å fokusere rent på lysbildeinnhold, slik at alt designarbeidet går til 24 lysbilder. "

Gretchen ponter

Strataforskning

"Nøkkelen til suksess med å jobbe med 24 Slides har vært designernes evne til å revolusjonere grunnleggende informasjon på et lysbilde til en dynamisk, men likevel ren og klar visuell presentasjon kombinert med hastigheten der de gjør det. Vi jobber ikke i et miljø der tiden er på vår side, og den visuelle presentasjonen er alt. I den forbindelse har 24 lysbilder vært uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Etter trening og testing ble 24 Slides raskt lært hvordan å implementere vår CVI, levere høy kvalitet og gi et dedikert designteam som alltid prøver å imøtekomme våre ønsker når det gjelder design og deadlines."


Sjekk ut andre lignende maler

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish