<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Pitch Deck PowerPoint

Pitch Deck PowerPoint-mal

Antall lysbilder: 3

Pitch Deck-malen er perfekt for en første pitching foran investorer. Hvis du nærmer deg dem for første gang, vil du kunne imponere dem med denne presentasjonen. Du kan utarbeide hvor mye tid prosjektet vil ta, nevne prosjektets høydepunkter og bestemme prosjektets markedsstørrelse. Malen har et profesjonelt design og vil hjelpe deg med å hente de nødvendige midlene.

Presentasjon Pitch Deck Template

Start-up Project Timeline Slide

Du kan starte presentasjonen ved å introdusere banen til prosjektet og hvor mye tid det vil kreve. Du kan vise nøyaktig tidspunktet når bestemte handlinger med hensyn til prosjektet vil skje, og du kan også bestemme varigheten deres.

Start-Up Introduksjon Slide

I dette lysbildet kan du tydelig oversette alle målene i prosjektet. Du kan beskrive forretningsmodellen og operasjonene, bransjen der du skal operere, utførelsen av virksomheten og den nødvendige arbeidsstyrken. Du må sørge for at investoren blir overbevist om bedriftens potensial. På grunn av dette vil denne malen kunne gi deg en troverdig presentasjon av dine ideer.

Markedsstørrelse Slide

Det siste bildet er reservert for å beskrive din potensielle kunde i et bestemt marked. Du og dine investorer bør være ganske interessert hvis produktet eller tjenesten har en faktisk rekkevidde til kundene. Også, de vil være interessert i hvor stor er markedet for virksomheten din. Du kan representere dine prognoser på en veldig kreativ og visuell måte.

Profesjonell mal for å nå ut til investorer

Du kan være trygg på at denne malen gjør at du kan gjøre et godt førsteinntrykk på investorer.

Klart avbildet tidslinje for virksomhetens handlinger

Investorer vil få bedre innblikk i den faktiske tiden handlingene vil skje og vil være mer overbevist om å investere i prosjektet.

Visuell representasjon av markedets størrelse og potensielle kunder av virksomheten

Visualisering er en fin måte å tiltrekke seg oppmerksomhet og gjøre en varig innflytelse på at ingen kan være likegyldig.

Få presentasjonen din skreddersydd av oss, fra bare $ 10 per lysbilde.
24 Slides er klarert av tusenvis av individer og bedrifter over hele verden.
Våre bedriftsløsninger er laget for lag som produserer mer enn 100 lysbilder per måned.
For å finne ut mer, kunne vi sette opp presentasjonsstøtte for team eller firma. Klikk her.
Våre glade kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINN UT MER OM VÅRE KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for markedsføring på Avella

"24 Lysbilder hjelper oss med å få PowerPoints on-brand og forbedrer den overordnede designen i en tidsramme som ofte er" over natten ". Utnyttelse av tidszonen og deres dype forståelse av PowerPoint, vårt Markedsføringsteam har en partner i 24 Lysbilder som tillater oss å fokusere rent på lysbildeinnhold, slik at alt designarbeidet går til 24 lysbilder. "

Gretchen ponter

Strataforskning

"Nøkkelen til suksess med å jobbe med 24 Slides har vært designernes evne til å revolusjonere grunnleggende informasjon på et lysbilde til en dynamisk, men likevel ren og klar visuell presentasjon kombinert med hastigheten der de gjør det. Vi jobber ikke i et miljø der tiden er på vår side, og den visuelle presentasjonen er alt. I den forbindelse har 24 lysbilder vært uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Etter trening og testing ble 24 Slides raskt lært hvordan å implementere vår CVI, levere høy kvalitet og gi et dedikert designteam som alltid prøver å imøtekomme våre ønsker når det gjelder design og deadlines."


Sjekk ut andre lignende maler

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish