<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
project analysis slide with text and six infographics circles

Prosjektanalyse PowerPoint-mal

Antall lysbilder: 10

For å være så effektiv som mulig, er det nødvendig å ha en god forståelse av kommende og pågående prosjekter. Samle all nødvendig informasjon, hold orden på alle oppdateringene, og kommuniser klart med denne elegante og moderne glidepakken. Få mest mulig ut av møter og e-postmeldinger ved å presentere informasjonen din på en stilig og konsistent måte, med klare flytdiagrammer, lettlest statistikk og vurderingsmatriser.

Gratis PowerPoint-mal for prosjektanalysepresentasjon

Prosjekt Flowchart Slide

Hold oversikt over oppgavene dine og overvåke utfoldingen av prosjektet med flytskjemabildet. Fargekodede seksjoner tillater enkel visualisering av større milepæler. Med dette lysbildet kan du enkelt se overganger mellom faser av prosjektet og hver seksjon kan brytes ned i kjerneelementene.

 

Høyt nivå statistikk lysbilde

Gi klar og kortfattet statistikk til ledergruppen din med enkel å forstå grafikk og hovedpunkter. Tiden er penger, og dette lysbildet sparer tid. Enten det er i en live presentasjon, en e-post eller fast på kontormuren for alle å se, å ha all nødvendig informasjon i et enkelt lysbilde, kan gjøre noen oppmerksomme på den nåværende situasjonen og drive produktiv oppførsel.

 

Vurder omstendighetene dine med 2 x2 Matrix Slide

Sammenlign to binære variabler på en intuitiv og visuell måte med denne 2 x2-matrisen. Enten det er risikovurdering, produktivitet eller tidsstyring, kan dette lysbildet være ekstremt nyttig. Visualiseringer som denne viser handlinger og situasjoner tydeligere. Du kan få poenget ditt med resultatet av to positive tiltak mot resultater fra to negative handlinger.

 

 

Nøyaktig analyse gir bedre resultater

Legg merke til alle detaljer i prosjektet ditt for å identifisere svake punkter og forbedre utfallet ditt.

Klare og gjennomsiktige kommunikasjoner øker effektiviteten

Enkel å forstå, kortfattet informasjon, gjør det lettere for arbeidere å forstå og handle raskere.

Forståelse av prosjekter minimerer risikoen

Å kjenne alle detaljer vil belyse aspekter av prosjektet som kan foreslå en risiko. Sørg for at du er klar over potensielt skadelige forhold.

Få presentasjonen din skreddersydd av oss, fra bare $ 10 per lysbilde.
24 Slides er klarert av tusenvis av individer og bedrifter over hele verden.
Våre bedriftsløsninger er laget for lag som produserer mer enn 100 lysbilder per måned.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våre glade kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINN UT MER OM VÅRE KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for markedsføring på Avella

"24 Lysbilder hjelper oss med å få PowerPoints on-brand og forbedrer den overordnede designen i en tidsramme som ofte er" over natten ". Utnyttelse av tidszonen og deres dype forståelse av PowerPoint, vårt Markedsføringsteam har en partner i 24 Lysbilder som tillater oss å fokusere rent på lysbildeinnhold, slik at alt designarbeidet går til 24 lysbilder. "

Gretchen ponter

Strataforskning

"Nøkkelen til suksess med å jobbe med 24 Slides har vært designernes evne til å revolusjonere grunnleggende informasjon på et lysbilde til en dynamisk, men likevel ren og klar visuell presentasjon kombinert med hastigheten der de gjør det. Vi jobber ikke i et miljø der tiden er på vår side, og den visuelle presentasjonen er alt. I den forbindelse har 24 lysbilder vært uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Etter trening og testing ble 24 Slides raskt lært hvordan å implementere vår CVI, levere høy kvalitet og gi et dedikert designteam som alltid prøver å imøtekomme våre ønsker når det gjelder design og deadlines."


Sjekk ut andre lignende maler

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish