<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Research Stage Slides

Forskningsmiljø lysbilde

Antall lysbilder: 3

Forsknings- og utviklingsprosessen for hvert selskap består av de kreative og innovative oppgavene som virksomheten forplikter seg til. Deres formål kan være å designe et nytt produkt eller en tjeneste, eller for å forbedre en eksisterende. Denne malen gjør at du kan lage en detaljert representasjon av hele prosessen som er veldig organisert og svært visuell. Det vil også gjøre det mulig for deg å skape en forståelig presentasjon som passer for alle ledere og ansatte involvert i prosessen.

Forskningstrinn PowerPoint-maler

Forsknings- og utviklingsprosessfaser

Du kan starte presentasjonen ved å skissere en kort oversikt over forsknings- og utviklingsstadiene. De omfatter forskning, design, utvikling og innledende utgivelse av produktet eller tjenesten. Det er viktig å tydelig forklare hele utviklingsbegrepet, prototypeprosessen, testing av produktet og utrulling.

Trinn Oversikt Forskning og utvikling Slide

Når du utvikler stadiene, må du tydelig angi trinnene som trengs i hvert trinn. Du må bestemme hvor mye kompetanse du trenger, den nødvendige litteraturen og arbeidskraften som skal utføre alle trinnene. Ikke glem å ta hensyn til interne og eksterne konsultasjoner med potensielle sluttbrukere.

Forskning og utvikling Stage Diagram Slide

Dette diagrammet er perfekt for visuelt å presentere stadiene av FoU-prosessen. Det er fem stadier som består i diagrammet, for eksempel forming, storming, norming, utførelse og oppsigelse. Vilkårene er fengende, og de vil gi en positiv innvirkning på publikum. De omfatter aktiviteter som fastsettelse av bestemte mål, løsning av konflikter, skape konsensus, å finne en perfekt balanse mellom samsvar og avvik og gjennomgang av tilbakemelding og spredning.

Detaljert representasjon av hele forsknings- og utviklingsprosessen

Du kan tydelig skisse stadiene for å utvikle et nytt produkt eller forbedre en eksisterende på en kreativ måte.

En grundig analyse av de nødvendige trinnene som trengs på hvert trinn av prosessen

Opprette en detaljert plan for hvor mye kompetanse som er nødvendig, arbeidsstyrken og eventuelle ekstra ressurser som vil lette prosessen.

En samlet omfattende presentasjon, skreddersydd for alle slags publikum

Malen vil bidra til en profesjonell representasjon av FoU-stadiene og trinnene.

Få presentasjonen din skreddersydd av oss, fra bare $ 10 per lysbilde.
24 Slides er klarert av tusenvis av individer og bedrifter over hele verden.
Våre bedriftsløsninger er laget for lag som produserer mer enn 100 lysbilder per måned.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våre glade kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINN UT MER OM VÅRE KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for markedsføring på Avella

"24 Lysbilder hjelper oss med å få PowerPoints on-brand og forbedrer den overordnede designen i en tidsramme som ofte er" over natten ". Utnyttelse av tidszonen og deres dype forståelse av PowerPoint, vårt Markedsføringsteam har en partner i 24 Lysbilder som tillater oss å fokusere rent på lysbildeinnhold, slik at alt designarbeidet går til 24 lysbilder. "

Gretchen ponter

Strataforskning

"Nøkkelen til suksess med å jobbe med 24 Slides har vært designernes evne til å revolusjonere grunnleggende informasjon på et lysbilde til en dynamisk, men likevel ren og klar visuell presentasjon kombinert med hastigheten der de gjør det. Vi jobber ikke i et miljø der tiden er på vår side, og den visuelle presentasjonen er alt. I den forbindelse har 24 lysbilder vært uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Etter trening og testing ble 24 Slides raskt lært hvordan å implementere vår CVI, levere høy kvalitet og gi et dedikert designteam som alltid prøver å imøtekomme våre ønsker når det gjelder design og deadlines."


Sjekk ut andre lignende maler

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish