<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Science Gantt chart

Science Gantt PowerPoint-mal

Antall lysbilder: 3

Gantt-diagrammet er en effektiv måte å presentere distribusjoner over en viss tidsperiode på. De kan brukes på mange felt. Denne malen er designet for å vise distribusjoner relatert til vitenskapelige prosjekter, men den kan tilpasses mange områder. Det har også et profesjonelt utseende som gjør det gjeldende for virksomhetspresentasjoner i den moderne bedriftens verden.

Vitenskap Gantt Template Collection

Månedlig Science Gantt Chart Slide

Det månedlige Gantt-diagrammet vil illustrere prosjektets tidsplan i løpet av en måned. Oppgavene til prosjektet er oppført på den vertikale aksen, mens tidsenhetene på den horisontale akse. Det kan også vise avhengigheten mellom bestemte oppgaver og gjeldende tidsplan. Diagrammet har horisontale streker som viser varigheten av hver oppgave.

3 måneder science gantt chart slide

3 Month Science Gantt-diagrammet er det samme som det månedlige, bortsett fra at det viser en tidsperiode på 3 måneder. Den passer for lengre prosjekter, og du kan tydelig skildre start- og sluttdatoene for hver oppgave i prosjektet. Gantt-diagrammet opprettes vanligvis ved å bruke en tidlig startmetode der hver oppgave skal starte umiddelbart.

Årlig Gantt Diagram Slide

Det årlige Gantt-diagrammet er egnet når du trenger å gjøre mye planlegging i lang tid. Diagrammet viser en forståelig tidsplan for når hver oppgave er satt til start og slutt. Noen oppgaver kan overlappe, men med dette diagrammet vil du kunne forberede på forhånd om hvordan du skal utføre dem.

Gantt-diagrammet lar deg presentere distribusjoner over en viss tidsperiode

Det har et profesjonelt utseende som gjør det gjeldende for mange virksomhetspresentasjoner i tillegg til de for vitenskapelige formål.

Forståelig presentasjon av hver oppgave over tid

Hver akse er tydelig avbildet med oppgaver og tidsenheter, mens de horisontale stolpene viser varigheten av oppgaven.

Diagrammet er egnet for planleggingsoppgaver på lang sikt

Du kan planlegge oppgaver opptil ett år med Gantt-diagrammet og fullføre dem.

Få presentasjonen din skreddersydd av oss, fra bare $ 10 per lysbilde.
24 Slides er klarert av tusenvis av individer og bedrifter over hele verden.
Våre bedriftsløsninger er laget for lag som produserer mer enn 100 lysbilder per måned.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våre glade kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINN UT MER OM VÅRE KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for markedsføring på Avella

"24 Lysbilder hjelper oss med å få PowerPoints on-brand og forbedrer den overordnede designen i en tidsramme som ofte er" over natten ". Utnyttelse av tidszonen og deres dype forståelse av PowerPoint, vårt Markedsføringsteam har en partner i 24 Lysbilder som tillater oss å fokusere rent på lysbildeinnhold, slik at alt designarbeidet går til 24 lysbilder. "

Gretchen ponter

Strataforskning

"Nøkkelen til suksess med å jobbe med 24 Slides har vært designernes evne til å revolusjonere grunnleggende informasjon på et lysbilde til en dynamisk, men likevel ren og klar visuell presentasjon kombinert med hastigheten der de gjør det. Vi jobber ikke i et miljø der tiden er på vår side, og den visuelle presentasjonen er alt. I den forbindelse har 24 lysbilder vært uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Etter trening og testing ble 24 Slides raskt lært hvordan å implementere vår CVI, levere høy kvalitet og gi et dedikert designteam som alltid prøver å imøtekomme våre ønsker når det gjelder design og deadlines."


Sjekk ut andre lignende maler

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish