<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Science Organization presentasjon lysbilder

Vitenskapsorganisasjonens presentasjonsmal

Antall lysbilder: 3

Når du trenger å presentere bestemte organisasjonsstrukturer, kan denne malen være det beste valget. Selv om den er skreddersydd for vitenskapelige formål, kan den enkelt tilpasses til enhver bransje. Det er flott å demonstrere ulike relasjoner blant ansatte. Det kan også vise hvilken oppgave tilhører hvem som er på en virkelig kreativ og visuell måte.

Vitenskapelig presentasjon Organisasjonsmaler

Vitenskapsorganisasjonskart Slide

Du kan bruke dette lysbildet til å introdusere publikum med folkene som utgjør organisasjonen. Du kan skissere de mest verdifulle menneskene som bidrar til suksessen til hele firmaet. Det er de som trenger et spesielt sted og ros foran ledere, aksjonærer og investorer, uavhengig av deres fagområde.

Ansatte Historier Vitenskap Organisasjonskart Slide

Du kan beskrive dine ansatte på en mer detaljert måte. Du kan skissere sine funksjoner, korte biografier og interessante fakta om dem. Det er godt å nevne deres bidrag til organisasjonen og hvordan de bidrar til forbedringen. Det kan brukes på felt som markedsføring, økonomi, salg, forsyningskjede, etc.

Avdelingsrelasjoner Vitenskapsorganisasjonskart Slide

Dette lysbildet er perfekt for oppføring i hvilken avdeling hver medarbeider tilhører. Du kan tydeligvis visualisere forholdet mellom ansatte i hver avdeling. Du kan også vise sammenhenger mellom ulike avdelinger. Videre kan du koble hver ansatt med bestemte oppgaver og skape en klar representasjon av oppgavestrømmen.

Utmerket mal for å presentere organisasjonsstrukturer

Det kan skreddersys for å gjelde for enhver bransje, og det er flott å representere relasjoner blant ansatte.

Klar visualisering av hver ansattes ansvar og oppgaver

Du kan beskrive hver ansatt individuelt, presentere alle sine personlige egenskaper, funksjoner i selskapet og deres bidrag.

Profesjonell og moderne maldesign som passer for presentasjoner foran ledere, aksjonærer og investorer

Du vil kunne skape en høy visuell representasjon av hvert forhold i selskapet og dets innvirkning på hele arbeidsmiljøet.

Få presentasjonen din skreddersydd av oss, fra bare $ 10 per lysbilde.
24 Slides er klarert av tusenvis av individer og bedrifter over hele verden.
Våre bedriftsløsninger er laget for lag som produserer mer enn 100 lysbilder per måned.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våre glade kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINN UT MER OM VÅRE KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for markedsføring på Avella

"24 Lysbilder hjelper oss med å få PowerPoints on-brand og forbedrer den overordnede designen i en tidsramme som ofte er" over natten ". Utnyttelse av tidszonen og deres dype forståelse av PowerPoint, vårt Markedsføringsteam har en partner i 24 Lysbilder som tillater oss å fokusere rent på lysbildeinnhold, slik at alt designarbeidet går til 24 lysbilder. "

Gretchen ponter

Strataforskning

"Nøkkelen til suksess med å jobbe med 24 Slides har vært designernes evne til å revolusjonere grunnleggende informasjon på et lysbilde til en dynamisk, men likevel ren og klar visuell presentasjon kombinert med hastigheten der de gjør det. Vi jobber ikke i et miljø der tiden er på vår side, og den visuelle presentasjonen er alt. I den forbindelse har 24 lysbilder vært uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Etter trening og testing ble 24 Slides raskt lært hvordan å implementere vår CVI, levere høy kvalitet og gi et dedikert designteam som alltid prøver å imøtekomme våre ønsker når det gjelder design og deadlines."


Sjekk ut andre lignende maler

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish