<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
scrum process presentation flow slide in four steps

Scrum Process PowerPoint-mal

Antall lysbilder: 10

Scrum er en smidig måte å håndtere prosjekter på. Det er et rammeverk der folk kan takle komplekse adaptive problemer, samtidig som de produserer produktiv og kreativ høyest verdi for sine produkter. Det vil muliggjøre et effektivt teamsamarbeid innen Scrum-programvareutviklingslaget, og det vil forbedre den generelle problemløsningsprosessen.

Gratis PowerPoint-mal for Scrum-prosesspresentasjon

Scrum prosess flyt lysbilde

Sirkelen laget av piler representerer den faktiske strømmen av Scrum-prosessen. Hver pil langs sirkelen viser et eget trinn, og du kan ha så mange piler som det er trinn. Vanligvis er Scrum-prosesstrinnene som følger: Sprint Review, Sprint Retrospective, Oppdater Product Backlog, Sprint Planlegging Møte, Daglig Syklus og Product Increment.

 

Scrum Framework i et øyeblikk Slide

Dette Slide viser det overordnede Scrum Framework på et øyeblikk. Prosessen viser hvordan innspill fra kunder samles og hvordan en eier av produktet må prioritere de nødvendige funksjonene. Deretter velger laget å starte på toppen så mye som det kan forplikte seg til å levere ved slutten av Sprint. Deretter følger oppgavene og daglig møter holdes for å gjennomgå sprinten.

 

Daglig Scrum Meeting Slide

Scrum-møtet holdes hver dag med en sprint og kalles "daglig scrum". Møtene holdes vanligvis på samme tid og på samme sted og er tidsboksert til 15 minutter for å holde diskusjonen rask, men relevant. Dette lysbildet gjør det mulig å organisere møtet bedre og holde det så produktivt som mulig.

Scrum er et rammeverk der folk kan takle komplekse adaptive problemer

Det vil gjøre det mulig for Sprint-teamet å skape en høy verdi for sine produkter.

Strømmen av Scrum-prosessen er vist ved en sirkel laget av piler

Hver pil representerer trinnet som må oppnås slik at prosessen er fullført.

Scrum-møtet holdes hver dag med en sprint, og det kalles "daglig scrum"

Møtene holdes for relevante saker som skal diskuteres og løses langs prosessen.

Få presentasjonen din skreddersydd av oss, fra bare $ 10 per lysbilde.
24 Slides er klarert av tusenvis av individer og bedrifter over hele verden.
Våre bedriftsløsninger er laget for lag som produserer mer enn 100 lysbilder per måned.
For å finne ut mer, kunne vi sette opp presentasjonsstøtte for team eller firma. Klikk her.
Våre glade kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINN UT MER OM VÅRE KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for markedsføring på Avella

"24 Lysbilder hjelper oss med å få PowerPoints on-brand og forbedrer den overordnede designen i en tidsramme som ofte er" over natten ". Utnyttelse av tidszonen og deres dype forståelse av PowerPoint, vårt Markedsføringsteam har en partner i 24 Lysbilder som tillater oss å fokusere rent på lysbildeinnhold, slik at alt designarbeidet går til 24 lysbilder. "

Gretchen ponter

Strataforskning

"Nøkkelen til suksess med å jobbe med 24 Slides har vært designernes evne til å revolusjonere grunnleggende informasjon på et lysbilde til en dynamisk, men likevel ren og klar visuell presentasjon kombinert med hastigheten der de gjør det. Vi jobber ikke i et miljø der tiden er på vår side, og den visuelle presentasjonen er alt. I den forbindelse har 24 lysbilder vært uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Etter trening og testing ble 24 Slides raskt lært hvordan å implementere vår CVI, levere høy kvalitet og gi et dedikert designteam som alltid prøver å imøtekomme våre ønsker når det gjelder design og deadlines."


Sjekk ut andre lignende maler

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish