<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
six sequenced timeline pictures slide

Tidslinjebilder PowerPoint-mal

Antall lysbilder: 9

En tidslinje bør være et viktig verktøy hvis du vil holde deg på sporet når du gjør forretninger. Det gjør at du bedre kan organisere hver oppgave og å få den mest relevante informasjonen om det. Veibeskrivelsen du vil få, vil være enkel og gjeldende for alle publikum. Malen har også et slank og profesjonelt design som vil holde alle helt engasjert under presentasjonen.

Gratis PowerPoint-mal for Timeline Pictures Presentation

Tidslinjebilder Basic Chevron Process Slide

Basic Chevron-prosessen brukes til å vise fremdrifts- eller sekvensielle trinn i en oppgave, prosess eller arbeidsflyt. Det er også brukt til å understreke noen bevegelse eller retning. Du kan til og med legge til tekst som skal vises i en pilform. Du kan forholde hver pil med et bilde for en mer praktisk presentasjon.

 

Tidslinjeprofil Trinn opp Prosesslide

Oppstartsprosessen brukes til å vise stigende rekke oppgaver eller informasjon. Det er flott å demonstrere fremdriften av et prosjekt. Du har også god plass til å gi en ekstra beskrivelse for hver oppgave av prosjektet. I tillegg til teksten kan du sette bilder til bedre visualisering.

 

Tidslinjeprofil Sirkelprosess Slide

Sirkelprosessen brukes til å vise sekvensielle trinn i en prosess. Vanligvis fungerer det best med små mengder tekst, men du kan bruke resten av plassen på lysbildet for å gi bilder relatert til den totale prosessen.

Tidslinjen er et viktig verktøy for å holde oversikt over oppgaver

Det vil muliggjøre en bedre organisering av selskapets prosjekter og informasjon om det.

En Basic Chevron-prosess brukes til å vise en progresjon av arbeidsflyt, samt en progresjon av sekvensielle oppgaver

Du kan enkelt legge vekt på bevegelser og retninger.

Malen har et profesjonelt utseende som vil fange oppmerksomheten til alle publikum

Det er også greit og derfor tiltalende for alle.

Få presentasjonen din skreddersydd av oss, fra bare $ 10 per lysbilde.
24 Slides er klarert av tusenvis av individer og bedrifter over hele verden.
Våre bedriftsløsninger er laget for lag som produserer mer enn 100 lysbilder per måned.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våre glade kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINN UT MER OM VÅRE KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for markedsføring på Avella

"24 Lysbilder hjelper oss med å få PowerPoints on-brand og forbedrer den overordnede designen i en tidsramme som ofte er" over natten ". Utnyttelse av tidszonen og deres dype forståelse av PowerPoint, vårt Markedsføringsteam har en partner i 24 Lysbilder som tillater oss å fokusere rent på lysbildeinnhold, slik at alt designarbeidet går til 24 lysbilder. "

Gretchen ponter

Strataforskning

"Nøkkelen til suksess med å jobbe med 24 Slides har vært designernes evne til å revolusjonere grunnleggende informasjon på et lysbilde til en dynamisk, men likevel ren og klar visuell presentasjon kombinert med hastigheten der de gjør det. Vi jobber ikke i et miljø der tiden er på vår side, og den visuelle presentasjonen er alt. I den forbindelse har 24 lysbilder vært uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Etter trening og testing ble 24 Slides raskt lært hvordan å implementere vår CVI, levere høy kvalitet og gi et dedikert designteam som alltid prøver å imøtekomme våre ønsker når det gjelder design og deadlines."


Sjekk ut andre lignende maler

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish