<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Company Timeline Pictures

Tidslinjebilder mal

Antall lysbilder: 11

Tidslinjemalen er flott for å presentere ulike hendelser som skjedde over en viss tidsperiode. Det er nyttig fordi det gir en grafisk representasjon som vil være tiltalende for alle publikum. Du vil lett kunne oppdatere templet for å møte dine kriterier, og du kan være trygg på at presentasjonen din vil bli imponerende og minneverdig.

Tidslinje med bilder maler

Selskapets tidslinje bildebilde

Dette lysbildet er flott for å representere hele reisen til selskapet. Tidslinjen kan inneholde tidligere data om oppfattelsen av selskapet og dets grunnlegger, forretningsspor og analyse av lagets arbeid. Det kan også vise fremtidige handlinger og spådommer, og vil bedre representere brainstorming av selskapet, byggeprosessen og sertifiseringen som den har.

 

Bedriftshistorie Bakgrunnsvisning

Dette er det beste stedet å representere selskapets historie. Du kan starte med å forklare dens oppfatning, oppturer og nedturer og hvordan det klarte å oppnå visse mål og mål. Du kan kort beskrive hvordan det vokste og hvem folket var som bidro til en slik vekst.

 

Selskapets hovedtjenester Slide

For at presentasjonen skal lykkes og for å tiltrekke investorens oppmerksomhet er å ha åpenhet i de viktigste tjenestene som selskapet har ansvar for. Pass på å nevne markedsføringsaspektet, fordi det er en av hoveddriverne bak hvert selskaps suksess. Også nevne hele konseptet og dets gjennomføring som en del av de viktigste tjenestene.

 

Tidslinjemalen er flott for grafisk fremstilling av visse hendelser

Tidslinjen kan enkelt oppdateres, og det vil være tiltalende for alle publikum.

Vellykket presentasjon av tidligere og fremtidige aktiviteter i selskapet

Du kan presentere grunnleggerne, teamet og hovedmålene og aktivitetene i selskapet.

Et av hovedformålene med malen er å transparente representere selskapets hovedtjenester

Sørg for å nevne markedsføringsaktiviteter samt viktige konsepter og deres gjennomføring.

Få presentasjonen din skreddersydd av oss, fra bare $ 10 per lysbilde.
24 Slides er klarert av tusenvis av individer og bedrifter over hele verden.
Våre bedriftsløsninger er laget for lag som produserer mer enn 100 lysbilder per måned.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våre glade kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINN UT MER OM VÅRE KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for markedsføring på Avella

"24 Lysbilder hjelper oss med å få PowerPoints on-brand og forbedrer den overordnede designen i en tidsramme som ofte er" over natten ". Utnyttelse av tidszonen og deres dype forståelse av PowerPoint, vårt Markedsføringsteam har en partner i 24 Lysbilder som tillater oss å fokusere rent på lysbildeinnhold, slik at alt designarbeidet går til 24 lysbilder. "

Gretchen ponter

Strataforskning

"Nøkkelen til suksess med å jobbe med 24 Slides har vært designernes evne til å revolusjonere grunnleggende informasjon på et lysbilde til en dynamisk, men likevel ren og klar visuell presentasjon kombinert med hastigheten der de gjør det. Vi jobber ikke i et miljø der tiden er på vår side, og den visuelle presentasjonen er alt. I den forbindelse har 24 lysbilder vært uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Etter trening og testing ble 24 Slides raskt lært hvordan å implementere vår CVI, levere høy kvalitet og gi et dedikert designteam som alltid prøver å imøtekomme våre ønsker når det gjelder design og deadlines."


Sjekk ut andre lignende maler

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish