<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Timeline Presentation Slide

Tidslinje Presentasjonsmaler

Antall lysbilder: 10

Tidslinjer brukes av alle bedrifter og enkeltpersoner som ønsker å planlegge og organisere prosjekter. Denne tidslinjemalen vil bidra til kreative presentasjoner som vil holde publikum fullstendig engasjert. Den er designet for å være kraftig for å bli presentert på viktige møter. Du kan enkelt legge til og endre data, endre malens farge og stil og holde den oppdatert hele tiden.

Tidslinjemaler

Kvartalsvis tidslinje Slide

Dette er en fin måte å spore kvartalsvise aktiviteter og oppgaver på. Du vil kunne representere dem i kronologisk rekkefølge og avgjøre hvilken av dem som er viktigst å gjøre. Hvert trinn kan presenteres på en ren og klar måte og kan forenkles helt.

Årlig tidslinje Slide

I tillegg til kvartalsvis tidslinje kan du også presentere årlige mål og oppgaver. Du kan vise tidligere selskapets ytelse og målene som den har tatt tilbake dem. Du kan også lage prognoser for hvordan du skal utføre de viktigste aspektene av dine mål. Denne malen er veldig nyttig hvis du vil presentere en prosjektledelsesprosess, forretningsplanens tidslinje, historikk tidslinje, etc.

Målutvikling Bullet poeng Tidslinje Slide

En du har satt målene dine hele tiden, kan du også spore dens flyt og fremgang. Du kan bruke dette lysbildet til å forklare hvert mål for kort og å bestemme hvor mye det har blitt oppnådd til nå. Den fine og elegante designen gir deg mulighet til å presentere fakta på en visuell måte og å skape et interaktivt miljø med publikum.

Tidslinjer brukes av mange selskaper som engasjerer seg i planlegging og organisering av prosjekter

Malen er designet for å levere en kraftig presentasjon skreddersydd for å passe alle viktige møter.

Du kan spore oppgavene som oppnås kvartalsvis og årlig

Du kan vise tidligere prestasjoner og prognose fremtidig ytelse.

Du vil kunne presentere et rent og klart bilde av selskapets mål på en visuell måte

Du vil lage en interaktiv presentasjon som vil holde publikum helt engasjert.

Få presentasjonen din skreddersydd av oss, fra bare $ 10 per lysbilde.
24 Slides er klarert av tusenvis av individer og bedrifter over hele verden.
Våre bedriftsløsninger er laget for lag som produserer mer enn 100 lysbilder per måned.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våre glade kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINN UT MER OM VÅRE KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for markedsføring på Avella

"24 Lysbilder hjelper oss med å få PowerPoints on-brand og forbedrer den overordnede designen i en tidsramme som ofte er" over natten ". Utnyttelse av tidszonen og deres dype forståelse av PowerPoint, vårt Markedsføringsteam har en partner i 24 Lysbilder som tillater oss å fokusere rent på lysbildeinnhold, slik at alt designarbeidet går til 24 lysbilder. "

Gretchen ponter

Strataforskning

"Nøkkelen til suksess med å jobbe med 24 Slides har vært designernes evne til å revolusjonere grunnleggende informasjon på et lysbilde til en dynamisk, men likevel ren og klar visuell presentasjon kombinert med hastigheten der de gjør det. Vi jobber ikke i et miljø der tiden er på vår side, og den visuelle presentasjonen er alt. I den forbindelse har 24 lysbilder vært uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Etter trening og testing ble 24 Slides raskt lært hvordan å implementere vår CVI, levere høy kvalitet og gi et dedikert designteam som alltid prøver å imøtekomme våre ønsker når det gjelder design og deadlines."


Sjekk ut andre lignende maler

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish