<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Colorful to-do checklist slide

Verktøysjekliste PowerPoint-mal

Antall lysbilder: 3

Denne malen er flott for å holde oversikt over hver oppgave relatert til selskapets ytelse eller visse prosjekter. Ved å bryte den ned i en liste over oppgaver, vil du være i stand til å administrere hele prosjektet lettere. Denne malen er opprinnelig utformet for vitenskapelige presentasjoner, men den kan redigeres slik at den passer til prosjekter i alle felt. Det endelige resultatet vil være en jevn prosess og en vellykket slutt på prosjektet.

En samling av 3 å gjøre sjekkliste maler

Timeplan for å-gjøre-listevitenskap

Du kan starte presentasjonen ved å skissere dagens viktigste oppgaver og møter. Du kan skissere eventuelle tilfeller som er relevante for prosjektet, og skrive en kort oppsummering av alle oppgavene som må oppnås i løpet av dagen. Du kan opprette sjekklisten som en tidslinje, slik at du får et klart bilde av hva som er presserende og hva som kan bli utsatt litt.

Månedlig agenda for å gjøre listevitenskapsslide

På neste lysbilde kan du presentere det større bildet, og du kan planlegge for oppgaver og arrangementer for den kommende måneden. Du kan tydelig skissere viktige oppgaver for hver dag i måneden, og du kan gi korte kommentarer og beskrivelser relatert til hver hendelse.

Sjekkliste for å gjøre listevitenskapsslide

Det siste lysbildet er en faktisk sjekkliste der du kan markere alle de vellykkede oppgavene. Det vil gjøre det mulig for deg å spore fremdriften din og å prioritere oppgavene med hell. Du kan også tildele tidsfrister og planlegge flere dager på forhånd. Sjekklisten kan enkelt redigeres slik at den passer til mange prosjekter i ulike felt, og den kan tilpasses til personlige behov.

En svært profesjonell mal som lar deg holde oversikt over bedriftens ytelse

Ved å bryte ned prosjektet i en liste over oppgaver, vil du enkelt kunne håndtere det.

Du kan planlegge for oppgaver og hendelser på daglig og månedlig basis

Du kan skissere eventuelle relevante hendelser angående prosjektet, og du kan skrive korte kommentarer og oppsummeringer om det.

Sjekklisten er veldig forståelig og vil gjøre det enkelt for deg å spore fremgang

Du vil kunne prioritere oppgaver, tildele tidsfrister og planlegge på forhånd.

Få presentasjonen din skreddersydd av oss, fra bare $ 10 per lysbilde.
24 Slides er klarert av tusenvis av individer og bedrifter over hele verden.
Våre bedriftsløsninger er laget for lag som produserer mer enn 100 lysbilder per måned.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våre glade kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINN UT MER OM VÅRE KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for markedsføring på Avella

"24 Lysbilder hjelper oss med å få PowerPoints on-brand og forbedrer den overordnede designen i en tidsramme som ofte er" over natten ". Utnyttelse av tidszonen og deres dype forståelse av PowerPoint, vårt Markedsføringsteam har en partner i 24 Lysbilder som tillater oss å fokusere rent på lysbildeinnhold, slik at alt designarbeidet går til 24 lysbilder. "

Gretchen ponter

Strataforskning

"Nøkkelen til suksess med å jobbe med 24 Slides har vært designernes evne til å revolusjonere grunnleggende informasjon på et lysbilde til en dynamisk, men likevel ren og klar visuell presentasjon kombinert med hastigheten der de gjør det. Vi jobber ikke i et miljø der tiden er på vår side, og den visuelle presentasjonen er alt. I den forbindelse har 24 lysbilder vært uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Etter trening og testing ble 24 Slides raskt lært hvordan å implementere vår CVI, levere høy kvalitet og gi et dedikert designteam som alltid prøver å imøtekomme våre ønsker når det gjelder design og deadlines."


Sjekk ut andre lignende maler

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish