<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Waterfall comparative chart slide

Vannfall diagram powerpoint mal

Antall lysbilder: 10

Denne malen er laget for å hjelpe deg med å visualisere numeriske data for din bedrift. Tall kan være veldig forvirrende, og derfor er det av største betydning at de presenteres på en forståelig måte. Fossen diagrammet er en enkel måte å raskt plugge inn tallene og få en godt organisert og profesjonell presentasjon som vil være tiltalende for alle slags publikum.

Gratis Waterfall Diagram PowerPoint Mal

Fossekart Slide

Du kan starte presentasjonen ved å bruke det tradisjonelle fossen diagrammet. Dette diagrammet gjør at du bedre kan forstå den kumulative effekten av positive og negative verdier som påvirker startverdien. Du kan enkelt redigere den for å holde den oppdatert med de nyeste selskapets data.

 

Fossen Prosess Slide

En annen stor applikasjon av vannfallseffekten er gjennom denne fossen prosessen. Den brukes til å vise en nedadgående prosess med flere trinn og under-trinn og piler som styres begge veier. Det kan også vise en rekke oppgaver og hendelser som kan oppstå flere ganger. Fungerer best med små mengder tekst.

 

Sirkel pil foss foss prosess lysbilde

På samme måte som vannfallsprosessen, er denne sirkel pilen fossen brukt til å vise sekventielle elementer med støttetekst for hvert element. I stedet for små bokser har denne prosessen sirkler med piler som kan vise retningen i hvilken oppgaven blir fullført. Du kan legge til så mange sirkler som du vil, slik at den passer til bedriftens prosesser.

Fossen diagrammet er flott for å visualisere numeriske data

Du kan enkelt plugge inn tallene og få et diagram som vil være forståelig for alle.

Det tradisjonelle fosset diagrammet lar deg bedre forstå kumulative effekter av positive og negative verdier

Den opprinnelige verdien endres i samsvar med ovennevnte verdier.

Fosseprosessen er av nedadgående natur

Det kan vise en rekke oppgaver og hendelser som kan oppstå flere ganger.

Få presentasjonen din skreddersydd av oss, fra bare $ 10 per lysbilde.
24 Slides er klarert av tusenvis av individer og bedrifter over hele verden.
Våre bedriftsløsninger er laget for lag som produserer mer enn 100 lysbilder per måned.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våre glade kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINN UT MER OM VÅRE KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for markedsføring på Avella

"24 Lysbilder hjelper oss med å få PowerPoints on-brand og forbedrer den overordnede designen i en tidsramme som ofte er" over natten ". Utnyttelse av tidszonen og deres dype forståelse av PowerPoint, vårt Markedsføringsteam har en partner i 24 Lysbilder som tillater oss å fokusere rent på lysbildeinnhold, slik at alt designarbeidet går til 24 lysbilder. "

Gretchen ponter

Strataforskning

"Nøkkelen til suksess med å jobbe med 24 Slides har vært designernes evne til å revolusjonere grunnleggende informasjon på et lysbilde til en dynamisk, men likevel ren og klar visuell presentasjon kombinert med hastigheten der de gjør det. Vi jobber ikke i et miljø der tiden er på vår side, og den visuelle presentasjonen er alt. I den forbindelse har 24 lysbilder vært uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Etter trening og testing ble 24 Slides raskt lært hvordan å implementere vår CVI, levere høy kvalitet og gi et dedikert designteam som alltid prøver å imøtekomme våre ønsker når det gjelder design og deadlines."


Sjekk ut andre lignende maler

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish