<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Android Mobile Presentation

Android Mobile Presentasjonsmaler

Antall lysbilder: 3

I dag kjører smarttelefoner verden. Til det formål er mange bedrifter orientert om å designe applikasjoner og programvare for dem. Hvis du er en av de bedriftene som opererer i bransjen, er dette mal for deg. Det er spesielt nyttig hvis du lager programvare for Android-telefoner. Ved å bruke denne malen vil du med hell presentere dine nye ideer foran investorer og kunder.

Android PowerPoint-maler

Mobile Pack med Android Design Template Slide

Dette lysbildet er flott for å presentere ulike designløsninger for Android. Du kan også presentere ytelsesnumre og gjøre sammenligninger. Malen lar deg vise flere datasett via det visuelle kakediagrammet. Dessuten er utformingen av lysbildet selv veldig profesjonell og vil holde publikum engasjert gjennom hele presentasjonen.

Mobile Pack med Android Slide

Et annet kreativt lysbilde som hovedsakelig er basert på tekst. Du kan enkelt oppdatere det for å passe bedriftens behov. Du kan presentere annen programvare som firmaet har opprettet eller til og med presentere en ny Android-telefon som du har designet. Du kan også legge til bilder av produktet for å gjøre en enda mer praktisk presentasjon.

App Mobil Presentasjon

Dette lysbildet passer best for å presentere ditt nye Android-program. Du kan bruke den beskrive de viktigste og mest interessante funksjonene i søknaden. Det er god plass til å gi korte beskrivelser og forretningssymboler også.

Flott mal for å presentere Android-relaterte data

Du kan med hell presentere forskjellige designløsninger for Android-smarttelefoner.

Meget informativ og kompakt presentasjon innenfor 3 lysbilder bare

Du kan presentere den viktigste informasjonen i 3 lysbilder, og du kan enkelt redigere dem for å forbedre dem.

Den profesjonelle designen vil holde publikum alltid engasjert

Malen viser et slank og kreativt utseende som vil fange oppmerksomheten til investorer og kunder.

Få presentasjonen din skreddersydd av oss, fra bare $ 10 per lysbilde.
24 Slides er klarert av tusenvis av individer og bedrifter over hele verden.
Våre bedriftsløsninger er laget for lag som produserer mer enn 100 lysbilder per måned.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våre glade kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINN UT MER OM VÅRE KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for markedsføring på Avella

"24 Lysbilder hjelper oss med å få PowerPoints on-brand og forbedrer den overordnede designen i en tidsramme som ofte er" over natten ". Utnyttelse av tidszonen og deres dype forståelse av PowerPoint, vårt Markedsføringsteam har en partner i 24 Lysbilder som tillater oss å fokusere rent på lysbildeinnhold, slik at alt designarbeidet går til 24 lysbilder. "

Gretchen ponter

Strataforskning

"Nøkkelen til suksess med å jobbe med 24 Slides har vært designernes evne til å revolusjonere grunnleggende informasjon på et lysbilde til en dynamisk, men likevel ren og klar visuell presentasjon kombinert med hastigheten der de gjør det. Vi jobber ikke i et miljø der tiden er på vår side, og den visuelle presentasjonen er alt. I den forbindelse har 24 lysbilder vært uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Etter trening og testing ble 24 Slides raskt lært hvordan å implementere vår CVI, levere høy kvalitet og gi et dedikert designteam som alltid prøver å imøtekomme våre ønsker når det gjelder design og deadlines."


Sjekk ut andre lignende maler

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish