<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Basic Icons for PowerPoint template

Grunnleggende ikoner PowerPoint-mal

Antall lysbilder: 3

Å bruke infographics i presentasjoner er alltid en god ide. Mange av tankegangene er hovedsakelig laget med visualer og så lite tekst som mulig. Det er fordi visuals er mer minneverdige enn vanlig tekst, og publikum vil kunne forstå og huske innholdet lett. Denne "Basic Icon" -malen gjør at du kan levere enestående presentasjoner angående bedriftens profil.

Gratis Basic Icons PowerPoint-mal

Grunnleggende ikoner brukerbilde

Dette "Bruker" -ikonet kan brukes i flere sammenhenger når du presenterer. Du kan henvise til brukerne som bruker produktet eller tjenestene dine, eller du kan henvise til de ansatte som brukere av selskapets organisasjonsstruktur og grensesnitt. I begge tilfeller vil brukerikonet levere den tilsiktede meldingen til publikum.

 

Grunnleggende ikoner Location Slide

Dette lysbildet er flott for å vise beliggenheten til firmaet ditt. Du kan bruke den til å vise hovedkontorets beliggenhet eller plasseringen av selskapets grener eller butikker. Det er også flott å presentere potensielle nye steder for å utvide virksomheten din eller omfordele eksisterende.

 

Grunnleggende ikonskjema Slide

Ikonet 'Chart' er det beste valget for å gi kort informasjon om bedriftens ytelse. Du kan bruke kakediagrammer, vertikalt og horisontalt linjediagram, linjediagrammer og lignende. Disse grafene vil skape et klart bilde av selskapets økonomiske resultater, og publikum vil lett forstå de komplekse tallene.

Infographics er den beste måten å skape en minneverdig og en imponerende presentasjon på

Du kan være trygg på at presentasjonene dine vil være fremragende med denne malen.

Plasseringsikonet er perfekt for å presentere selskapets beliggenhet og hvordan du lett kan nå det

Det er også flott for å bestemme eventuelle nye mulige steder for å utvide virksomheten.

Ikonet Basic Chart hjelper deg med å forenkle de komplekse økonomiske tallene

Du kan bruke kakediagrammer, vertikale linjediagrammer eller linjediagrammer.

Få presentasjonen din skreddersydd av oss, fra bare $ 10 per lysbilde.
24 Slides er klarert av tusenvis av individer og bedrifter over hele verden.
Våre bedriftsløsninger er laget for lag som produserer mer enn 100 lysbilder per måned.
For å finne ut mer, kunne vi sette opp presentasjonsstøtte for team eller firma. Klikk her.
Våre glade kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINN UT MER OM VÅRE KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for markedsføring på Avella

"24 Lysbilder hjelper oss med å få PowerPoints on-brand og forbedrer den overordnede designen i en tidsramme som ofte er" over natten ". Utnyttelse av tidszonen og deres dype forståelse av PowerPoint, vårt Markedsføringsteam har en partner i 24 Lysbilder som tillater oss å fokusere rent på lysbildeinnhold, slik at alt designarbeidet går til 24 lysbilder. "

Gretchen ponter

Strataforskning

"Nøkkelen til suksess med å jobbe med 24 Slides har vært designernes evne til å revolusjonere grunnleggende informasjon på et lysbilde til en dynamisk, men likevel ren og klar visuell presentasjon kombinert med hastigheten der de gjør det. Vi jobber ikke i et miljø der tiden er på vår side, og den visuelle presentasjonen er alt. I den forbindelse har 24 lysbilder vært uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Etter trening og testing ble 24 Slides raskt lært hvordan å implementere vår CVI, levere høy kvalitet og gi et dedikert designteam som alltid prøver å imøtekomme våre ønsker når det gjelder design og deadlines."


Sjekk ut andre lignende maler

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish