<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Colorful corporate icon slides

Bedriftsfargeikonpakke

Antall lysbilder: 1

Denne mal er laget for å tilfredsstille behovene til enhver bedrift i den moderne bedriftens verden. Ved å være enkel, men svært profesjonell, vil du kunne presentere komplekse data. Den endelige presentasjonen vil være forståelig for alle publikum og vil holde dem engasjert gjennom hele varigheten. Du kan enkelt inkorporere store datasett i få lysbilder. Du kan enkelt redigere og oppdatere dem for å passe dine behov.

Corporate ikoner

Organisasjonsoversikt Corporate Icon Pack Generic Slide

Ikonet for organisatorisk diagram brukes til å vise hierarkisk informasjon eller for å rapportere relasjoner i en organisasjon. Du kan bruke den når du vil vise selskapets struktur, vanligvis under presentasjoner i HR-avdelingen, eller under presentasjoner for eksterne parter. Det er en fin måte å vise hvor verdifullt menneskene i organisasjonen din er.

Kalender Corporate Icon Pack Generisk Slide

Dette ikonet er flott når du vil markere bestemte hendelser eller bestemte oppgaver som må gjøres. Du kan også bruke den under forretningsmøter og samtidig lage dagsordener. Du vil få et klart bilde av selskapets kommende hendelser. Du vil også kunne prioritere oppgavene og målene og fullføre hver av dem i tide

Oppadgående pilkart Corporate Corporate Icon Pack Generisk Slide

Oppadgående pilene er gode for å vise selskapets vekst over tid. Du kan også bruke den til å gjøre spådommer om fremtidens ytelse og å få viktige konklusjoner når det gjelder å oppnå selskapets mål.

Malen passer alle selskapets profil i den moderne bedriftens verden

Du vil enkelt kunne redigere og oppdatere lysbildene for å tilfredsstille hvert krav.

Den er egnet til å presentere store sett med data på en enkel måte

Bortsett fra å være enkel, er lysbildet veldig profesjonelt og har en elegant design.

Det kan være bra for presentasjoner for eksterne og interne parter

Det vil bidra til en svært forståelig presentasjon, og på grunn av det kan den passe alle publikum.

Få presentasjonen din skreddersydd av oss, fra bare $ 10 per lysbilde.
24 Slides er klarert av tusenvis av individer og bedrifter over hele verden.
Våre bedriftsløsninger er laget for lag som produserer mer enn 100 lysbilder per måned.
For å finne ut mer, kunne vi sette opp presentasjonsstøtte for team eller firma. Klikk her.
Våre glade kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINN UT MER OM VÅRE KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for markedsføring på Avella

"24 Lysbilder hjelper oss med å få PowerPoints on-brand og forbedrer den overordnede designen i en tidsramme som ofte er" over natten ". Utnyttelse av tidszonen og deres dype forståelse av PowerPoint, vårt Markedsføringsteam har en partner i 24 Lysbilder som tillater oss å fokusere rent på lysbildeinnhold, slik at alt designarbeidet går til 24 lysbilder. "

Gretchen ponter

Strataforskning

"Nøkkelen til suksess med å jobbe med 24 Slides har vært designernes evne til å revolusjonere grunnleggende informasjon på et lysbilde til en dynamisk, men likevel ren og klar visuell presentasjon kombinert med hastigheten der de gjør det. Vi jobber ikke i et miljø der tiden er på vår side, og den visuelle presentasjonen er alt. I den forbindelse har 24 lysbilder vært uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Etter trening og testing ble 24 Slides raskt lært hvordan å implementere vår CVI, levere høy kvalitet og gi et dedikert designteam som alltid prøver å imøtekomme våre ønsker når det gjelder design og deadlines."


Sjekk ut andre lignende maler

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish