<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Dark themed slide template

Mørk tema 30 Slide Template Pack

Antall lysbilder: 30

Hvis du vil levere en presentasjon som vil gi stor innflytelse på publikum, er denne malen det riktige valget for deg. Uansett hvilken presentasjon du vil levere, kan du være trygg på at den alltid vil lykkes. Det kan enkelt redigeres for å passe til enhver bedrift, og det kan brukes i alle bransjer. Du kan alltid oppdatere den med relevante data, og publikum vil bli fullstendig engasjert i hele presentasjonen.

En 30 Slide Presentation Template Pack

Dark Template Template Horisontal Bar Chart Slide

Det horisontale linjediagrammet er flott for å sammenligne forskjellige datasett. Den avhengige variabelen er vist på den horisontale aksen. Det er flott hvis du vil vise ulike forhold mellom ulike variabler knyttet til bedriftens ytelse. Lengden på stolpene avhenger av datasettets størrelse.

Mørk tema verdenskart slide

Dette lysbildet er flott for å representere selskapets ytelse i ulike regioner. Ved å oppdatere kartene kan du med hell vise hvor ditt selskap er mest vellykket. Det er også flott å presentere kundemålgruppene og bestemme riktige strategier for hvordan de skal nå dem.

Dark Theme SWOT Analysis Slide

Dette lysbildet er bra for å bestemme styrken, svakheten, mulighetene og truslene i bedriften din. Det er egnet for å gjennomføre en grundig intern og ekstern analyse relatert til selskapets generelle ytelse. Ved å gjøre det, vil du være i stand til å bedre gripe hver eneste mulighet og bedre reagere på visse risikoer ved å håndtere utfordringene.

En svært tilpasningsdyktig og innflytelsesfull maler som passer for bedriftens behov

Den kan enkelt oppdateres med relevante data, og det er tiltalende for alle slags publikum.

Den mørke tema verdenskartet gjør det mulig å enkelt presentere selskapets ytelse på forskjellige områder

Du vil få bedre innblikk i bedriftens suksess, og du vil kunne utvikle bedre strategier.

SWOT-analysen er god for å bestemme de interne og eksterne faktorene som påvirker firmaet ditt

Din bedrift vil bli bedre forberedt når den står overfor en usikkerhet og vil kunne gripe enhver mulighet.

Få presentasjonen din skreddersydd av oss, fra bare $ 10 per lysbilde.
24 Slides er klarert av tusenvis av individer og bedrifter over hele verden.
Våre bedriftsløsninger er laget for lag som produserer mer enn 100 lysbilder per måned.
For å finne ut mer, kunne vi sette opp presentasjonsstøtte for team eller firma. Klikk her.
Våre glade kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINN UT MER OM VÅRE KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for markedsføring på Avella

"24 Lysbilder hjelper oss med å få PowerPoints on-brand og forbedrer den overordnede designen i en tidsramme som ofte er" over natten ". Utnyttelse av tidszonen og deres dype forståelse av PowerPoint, vårt Markedsføringsteam har en partner i 24 Lysbilder som tillater oss å fokusere rent på lysbildeinnhold, slik at alt designarbeidet går til 24 lysbilder. "

Gretchen ponter

Strataforskning

"Nøkkelen til suksess med å jobbe med 24 Slides har vært designernes evne til å revolusjonere grunnleggende informasjon på et lysbilde til en dynamisk, men likevel ren og klar visuell presentasjon kombinert med hastigheten der de gjør det. Vi jobber ikke i et miljø der tiden er på vår side, og den visuelle presentasjonen er alt. I den forbindelse har 24 lysbilder vært uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Etter trening og testing ble 24 Slides raskt lært hvordan å implementere vår CVI, levere høy kvalitet og gi et dedikert designteam som alltid prøver å imøtekomme våre ønsker når det gjelder design og deadlines."


Sjekk ut andre lignende maler

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish