<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Digital marketing presentation slides

Digital markedsføring presentasjonsmal

Antall lysbilder: 3

Markedsføring er et viktig ledelsesprosess for å flytte varene og tjenestene til kunden. For at bedriften skal kunne posisjonere sine gode, må de ha en effektiv markedsføringsstrategi. I dag er den mest vellykkede versjonen av markedsføring den digitale markedsføring. Denne malen vil gjøre det mulig for deg å definere aktiviteter knyttet til digital markedsføring og å kommunisere det med interne og eksterne parter.

Digital markedsføring powerpoint lysbilder

Sosiale medier markedsføring lysbilde

I dag er sosiale medier markedsføring det mest populære alternativet til markedsføring. Det er mye brukt av selskaper fordi det er ganske rimelig og det kan tiltrekke seg ulike kunder på kort tid. Du kan bruke dette lysbildet til å presentere selskapets suksess i feltet og å skissere de mest brukte sosiale medier. De mest vellykkede er Facebook, YouTube, Instagram og Twitter.

Seo digital markedsføring lysbilde

Søkemotoroptimalisering vil gjøre det mulig for deg å få høyere synlighet på nettstedet ditt. Ved å optimalisere det, vil du tiltrekke deg et høyere antall besøkende som er dine potensielle kunder. SEO omfatter tekniske og kreative elementer som kreves for å forbedre stasjonen trafikk, rangeringer og øke bevisstheten i søkemotorene.

Digital markedsføring diagram slide

Dette lysbildet inneholder en kreativ representasjon av det vertikale diagrambildet. Du kan bruke den til å vise viktige data relatert til bedriftens ytelse. Du kan også bruke den til å sammenligne datasett eller vise forskjellige forhold mellom ulike variabler.

En profesjonell mal for å presentere ulike markedsføringsstrategier som gjelder for enhver bedrift

Malen er utviklet for digitale markedsføringspresentasjoner som gjør det mulig for bedriftene å fange oppmerksomheten til interne og eksterne parter.

Vellykket presentasjon av sosiale medier markedsføringsverktøy og aktiviteter

Sosiale medier markedsføring er svært effektive for å tiltrekke seg forskjellige kunder og det er ganske rimelig.

Malen er flott for å presentere SEO-prosessen i selskapet og dens samlede innvirkning

Du kan enkelt presentere de tekniske og kreative elementene i prosessen som kjører den totale trafikken.

Få presentasjonen din skreddersydd av oss, fra bare $ 10 per lysbilde.
24 Slides er klarert av tusenvis av individer og bedrifter over hele verden.
Våre bedriftsløsninger er laget for lag som produserer mer enn 100 lysbilder per måned.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våre glade kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINN UT MER OM VÅRE KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for markedsføring på Avella

"24 Lysbilder hjelper oss med å få PowerPoints on-brand og forbedrer den overordnede designen i en tidsramme som ofte er" over natten ". Utnyttelse av tidszonen og deres dype forståelse av PowerPoint, vårt Markedsføringsteam har en partner i 24 Lysbilder som tillater oss å fokusere rent på lysbildeinnhold, slik at alt designarbeidet går til 24 lysbilder. "

Gretchen ponter

Strataforskning

"Nøkkelen til suksess med å jobbe med 24 Slides har vært designernes evne til å revolusjonere grunnleggende informasjon på et lysbilde til en dynamisk, men likevel ren og klar visuell presentasjon kombinert med hastigheten der de gjør det. Vi jobber ikke i et miljø der tiden er på vår side, og den visuelle presentasjonen er alt. I den forbindelse har 24 lysbilder vært uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Etter trening og testing ble 24 Slides raskt lært hvordan å implementere vår CVI, levere høy kvalitet og gi et dedikert designteam som alltid prøver å imøtekomme våre ønsker når det gjelder design og deadlines."


Sjekk ut andre lignende maler

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish