<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Icons for financial presentation

Financial Icons PowerPoint-mal

Antall lysbilder: 3

Å skape en tankegående presentasjon vil være umulig uten riktig mal. Husk også at de beste presentasjonene inneholder mye infographics som fanger oppmerksomheten til publikum. Derfor, hvis du vil lage en presentasjon som vil være forståelig for alle, har vi utformet Financial Icons Template som er perfekt for å presentere selskapets økonomiske data.

Gratis PowerPoint-mal for finansielle ikoner

Finansielle ikoner Regnskapsslide

Det første valget på vår liste over finansielle ikoner er regnskapsikonet. Du kan bruke dette til å vise viktige regnskapstall som er relevante for bedriftens ytelse. Ved å bruke visualer får publikum et bedre bilde av selskapets eiendeler og gjeld.

 

Finansielle ikoner finansiell rapport lysbilde

En annen viktig indikator for selskapets lønnsomhet er de finansielle rapportene. For dette formålet vil dette ikonet være det beste valget for å presentere selskapets ressursfordeling. Enten du vil presentere publikum med balansen, resultatregnskapet eller kontantstrømoppstillingen, er dette lysbildet det rette stedet å gjøre det.

 

Finansielle ikoner Balanse Slide

Hvert selskap har sine kostnader og fortjeneste. Det er veldig viktig å kjenne ditt break-even punkt og å skape den rette balansen mellom dem. Ved å bruke dette ikonet, kan du tydelig vise om forskjellen mellom dem er positiv og du kan bruke den til å foreslå nye måter for å holde balansen mellom dem.

Jo flere infographics du bruker, desto bedre blir presentasjonen

Publikum vil være fullstendig engasjert og du vil være i stand til å legge et minneverdig inntrykk på dem.

Regnskap ikonet er flott for å presentere selskapets ytelse generelt

Å presentere viktige og relevante tall har aldri vært enklere.

Denne malen gjør det mulig å skape innovative løsninger for selskapets fremtidige kontantstrømmer

Du vil kunne spore resultatene og skape en perfekt balanse mellom selskapets eiendeler og gjeld.

Få presentasjonen din skreddersydd av oss, fra bare $ 10 per lysbilde.
24 Slides er klarert av tusenvis av individer og bedrifter over hele verden.
Våre bedriftsløsninger er laget for lag som produserer mer enn 100 lysbilder per måned.
For å finne ut mer, kunne vi sette opp presentasjonsstøtte for team eller firma. Klikk her.
Våre glade kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINN UT MER OM VÅRE KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for markedsføring på Avella

"24 Lysbilder hjelper oss med å få PowerPoints on-brand og forbedrer den overordnede designen i en tidsramme som ofte er" over natten ". Utnyttelse av tidszonen og deres dype forståelse av PowerPoint, vårt Markedsføringsteam har en partner i 24 Lysbilder som tillater oss å fokusere rent på lysbildeinnhold, slik at alt designarbeidet går til 24 lysbilder. "

Gretchen ponter

Strataforskning

"Nøkkelen til suksess med å jobbe med 24 Slides har vært designernes evne til å revolusjonere grunnleggende informasjon på et lysbilde til en dynamisk, men likevel ren og klar visuell presentasjon kombinert med hastigheten der de gjør det. Vi jobber ikke i et miljø der tiden er på vår side, og den visuelle presentasjonen er alt. I den forbindelse har 24 lysbilder vært uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Etter trening og testing ble 24 Slides raskt lært hvordan å implementere vår CVI, levere høy kvalitet og gi et dedikert designteam som alltid prøver å imøtekomme våre ønsker når det gjelder design og deadlines."


Sjekk ut andre lignende maler

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish