<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
General PowerPoint Icons Slides

Generelt PowerPoint Ikoner Mal

Antall lysbilder: 3

Disse ikonene kan brukes av enhver bedrift, og de er nyttige for å presentere generelle data om bedriftens ytelse. Det kan enkelt redigeres for å passe alle avdelinger i selskapet. Det kan også raskt oppdateres slik at det gjenspeiler selskapets nåværende posisjon. Du kan skreddersy den til enhver bransje, og du kan være trygg på at de komplekse dataene blir presentert på den enkleste mulige måten.

Ikoner for generelle presentasjoner

Pil oppover Generelle ikoner Slide

Diagrammet med oppadgående stigende piler er flott for å presentere konsistent vekst i selskapet. Ved siden av de visuelle ikonene kan du vise relevante tall som vil støtte virksomhetenes vekst, og det vil gi ytterligere prognoser for selskapets resultater. Publikum vil få et klart bilde av selskapets posisjon i bransjen.

Personlig lyspære Generelle ikoner Slide

Lyspæren er et symbol for nye ideer. Du kan bruke denne malen når du vil presentere nye ideer foran det aktuelle publikum eller å engasjere dem i en brainstormingsprosess. Dette skaper et svært interaktivt miljø og vil resultere i et gjensidig utfall.

Vertikalt linjediagram Generelle ikoner Slide

Det vertikale linjediagramikonet kan brukes med hell når du vil presentere kategoriske data med rektangulære stenger som varierer i høyder. Høyden på linjediagrammet vil gjenspeile dataverdien som er tegnet mot den vertikale y-aksen og den horisontale x-aksen.

En generell ikonmal som passer for bedriftens behov

Den kan passe til alle avdelinger i selskapet, uansett hvilken bransje den opererer i.

Med sin slanke og profesjonelle design vil den bidra til en svært interaktiv og vellykket presentasjon

Publikum vil bli forlovet gjennom hele presentasjonen og vil få et klart bilde av selskapets posisjon i bransjen.

Flott for brainstorming nye strategiske og operasjonelle ideer

Du kan også presentere relevante data langs ikonene som vil resultere i en vellykket representasjon av selskapets ytelse.

Få presentasjonen din skreddersydd av oss, fra bare $ 10 per lysbilde.
24 Slides er klarert av tusenvis av individer og bedrifter over hele verden.
Våre bedriftsløsninger er laget for lag som produserer mer enn 100 lysbilder per måned.
For å finne ut mer, kunne vi sette opp presentasjonsstøtte for team eller firma. Klikk her.
Våre glade kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINN UT MER OM VÅRE KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for markedsføring på Avella

"24 Lysbilder hjelper oss med å få PowerPoints on-brand og forbedrer den overordnede designen i en tidsramme som ofte er" over natten ". Utnyttelse av tidszonen og deres dype forståelse av PowerPoint, vårt Markedsføringsteam har en partner i 24 Lysbilder som tillater oss å fokusere rent på lysbildeinnhold, slik at alt designarbeidet går til 24 lysbilder. "

Gretchen ponter

Strataforskning

"Nøkkelen til suksess med å jobbe med 24 Slides har vært designernes evne til å revolusjonere grunnleggende informasjon på et lysbilde til en dynamisk, men likevel ren og klar visuell presentasjon kombinert med hastigheten der de gjør det. Vi jobber ikke i et miljø der tiden er på vår side, og den visuelle presentasjonen er alt. I den forbindelse har 24 lysbilder vært uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Etter trening og testing ble 24 Slides raskt lært hvordan å implementere vår CVI, levere høy kvalitet og gi et dedikert designteam som alltid prøver å imøtekomme våre ønsker når det gjelder design og deadlines."


Sjekk ut andre lignende maler

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish