<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Generic mobile template slides

Generiske Mobile Pack Maler

Antall lysbilder: 11

Denne malen er nyttig for enhver bedrift som er relatert til mobilteknologi. Det er flott å presentere ulike mobile løsninger og for å spore den generelle ytelsen. Det er svært visuelt og det er egnet for å vise viktige indikatorer angående selskapets suksess. Det kan også brukes til brainstorming av nye ideer eller å bestemme potensielle utfordringer. Den overordnede designen er veldig profesjonell og det er flott for interne og eksterne presentasjoner.

Pakke med mobile presentasjonsmaler

Generisk Mobile Pack Line Chart Slide

Et av de vanligste diagrammene for å presentere viktige data er linjediagrammet. Den viser informasjonen som en serie datapunkter som er forbundet med en rett linje. Det er veldig nyttig for å sammenligne endringer over en viss tidsperiode for mer enn én gruppe data. Du kan bruke den til å vise fremdriften i bedriften din gjennom årene og for å prognostisere fremtidige resultater.

Generic Mobile Pack Topp sosiale medier nettsteder Slide

Når du opererer i mobilteknologibransjen, er du ment å ha mange konkurrenter. På grunn av det er det viktig å ha en god reklamestrategi som vil hjelpe deg med å få kontakt med så mange kunder som mulig. Dette lysbildet er flott for å bestemme din online tilstedeværelse og for å planlegge fremtidige markedsføringsaktiviteter.

Generisk mobilpakke Målgruppe Slide

Dette lysbildet er flott for å beskrive målgruppen din. Du kan skissere alle målområdene og kort beskrive hvilken innvirkning du har på dem. Du kan også beskrive hvordan du skal nå dem og hva som gjør at du skiller seg ut fra dine konkurrenter.

Generisk mobilpakkemal som er perfekt for forretningspresentasjoner relatert til mobilteknologi

Det er flott å presentere forskjellige mobile løsninger og spore ytelse.

Stor bruk av linjediagrammet for å presentere endringer over en viss tidsperiode

Du kan bruke den til å presentere selskapets fremgang gjennom årene.

Malen har et profesjonelt utseende, og det er flott å utvikle reklamestrategier

Ved å bruke denne malen kan du opprette en presentasjon som vil tiltrekke seg flere kunder og gjør at du skiller seg ut fra konkurrentene.

Få presentasjonen din skreddersydd av oss, fra bare $ 10 per lysbilde.
24 Slides er klarert av tusenvis av individer og bedrifter over hele verden.
Våre bedriftsløsninger er laget for lag som produserer mer enn 100 lysbilder per måned.
For å finne ut mer, kunne vi sette opp presentasjonsstøtte for team eller firma. Klikk her.
Våre glade kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINN UT MER OM VÅRE KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for markedsføring på Avella

"24 Lysbilder hjelper oss med å få PowerPoints on-brand og forbedrer den overordnede designen i en tidsramme som ofte er" over natten ". Utnyttelse av tidszonen og deres dype forståelse av PowerPoint, vårt Markedsføringsteam har en partner i 24 Lysbilder som tillater oss å fokusere rent på lysbildeinnhold, slik at alt designarbeidet går til 24 lysbilder. "

Gretchen ponter

Strataforskning

"Nøkkelen til suksess med å jobbe med 24 Slides har vært designernes evne til å revolusjonere grunnleggende informasjon på et lysbilde til en dynamisk, men likevel ren og klar visuell presentasjon kombinert med hastigheten der de gjør det. Vi jobber ikke i et miljø der tiden er på vår side, og den visuelle presentasjonen er alt. I den forbindelse har 24 lysbilder vært uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Etter trening og testing ble 24 Slides raskt lært hvordan å implementere vår CVI, levere høy kvalitet og gi et dedikert designteam som alltid prøver å imøtekomme våre ønsker når det gjelder design og deadlines."


Sjekk ut andre lignende maler

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish