<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Human infographic slide in pictogram for pharmaceutical presentation

Pharmaceutical PowerPoint-mal

Antall lysbilder: 10

Pharmaceutical Template Pack er en grafisk pakket presentasjon - ideell for farmasøytiske representanter, apotekere og apotekstekniker. Designet for en fokusert presentasjon og ikke rotete med store bilder, vil denne malen legge vekt på innholdet ditt først.

Gratis PowerPoint-mal for farmasøytisk presentasjon

Månedlig prosjektstatus Slide

Virkningen er alt. Månedlig prosjektstatus Slide er nettopp det. Dette lysbildet kan brukes på flere måter: En kalender med oppgaver, eller en liste over lagbehov eller mål. For de farmasøytene som trenger mange datoer, kan denne siden også dupliseres. Ved hjelp av et enkelt radialstrekdiagram kan du vise en prosentandel eller tildele en verdi til hver oppføring.

 

Apotek gantt diagram

Gantt-diagrammer er den enkleste måten å lage en prosjektplan for et lag. Prosjektfaser, nøkkel datoer og viktige handlingselementer er alle detaljerte på hver side av tidslinjen. Som en planleggingsressurs kan dette diagrammet også brukes til salg av apotek - som beskriver store salgssykluser i løpet av året, eller beskriver markedsføringskampanjer eller kampanjer for e-postoppsøking. Dette Pharmacy Gantt-diagrammet kan brukes på flere områder.

 

Human Organ Specialties

Dette diagrammet er en fargerik og kunstig måte å presentere informasjon om effekten av samspill med menneskets organer - nyrer, lunger, mage og lever. Hver kapsel med informasjon gir plass til tittel og en skriftlig beskrivelse.

 

 

Pestel Analysis-lysbildet svarer på 6 nøkkelspørsmål i en farmasøytisk analyse.

Et rammeverk som bestemmer eksterne nøkkelfaktorer som påvirker prosjektet ditt, inkludert: politisk arena, økonomi, sosiale faktorer, teknologiske virkninger, juridiske problemer og miljøpåvirkning.

Personikonet i Human Infographic-diasshowet viser kroppsinteraksjoner

Bruke et menneskelig piktogram gir større innvirkning, visuelt å spørre publikum.

Vis produktkategorier for apotek i et enkelt, lettlest bord

Siden Apoteksprodukter gir en rask referanseveiledning for alle apoteksprodukter.

Få presentasjonen din skreddersydd av oss, fra bare $ 10 per lysbilde.
24 Slides er klarert av tusenvis av individer og bedrifter over hele verden.
Våre bedriftsløsninger er laget for lag som produserer mer enn 100 lysbilder per måned.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våre glade kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINN UT MER OM VÅRE KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for markedsføring på Avella

"24 Lysbilder hjelper oss med å få PowerPoints on-brand og forbedrer den overordnede designen i en tidsramme som ofte er" over natten ". Utnyttelse av tidszonen og deres dype forståelse av PowerPoint, vårt Markedsføringsteam har en partner i 24 Lysbilder som tillater oss å fokusere rent på lysbildeinnhold, slik at alt designarbeidet går til 24 lysbilder. "

Gretchen ponter

Strataforskning

"Nøkkelen til suksess med å jobbe med 24 Slides har vært designernes evne til å revolusjonere grunnleggende informasjon på et lysbilde til en dynamisk, men likevel ren og klar visuell presentasjon kombinert med hastigheten der de gjør det. Vi jobber ikke i et miljø der tiden er på vår side, og den visuelle presentasjonen er alt. I den forbindelse har 24 lysbilder vært uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Etter trening og testing ble 24 Slides raskt lært hvordan å implementere vår CVI, levere høy kvalitet og gi et dedikert designteam som alltid prøver å imøtekomme våre ønsker når det gjelder design og deadlines."


Sjekk ut andre lignende maler

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish