<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Data Icons Slides

Presentasjonsdataikoner

Antall lysbilder: 4

Denne dataikonmalen lar deg presentere verdifulle data på en svært visuell måte. Bedrifter har en tendens til å ha mye data, og det kan være vanskelig å presentere alt i en enkelt presentasjon. Derfor vil ikonene gjøre det mulig for deg å passe alle dataene i få lysbilder, og vil være svært informativ samtidig. Bruken av infographics tiltrekker publikum oppmerksomhet og holder dem engasjert gjennom hele tiden.

Innsamling av data relaterte ikoner for presentasjonen

Taksdiagramdata ikon pakke lysbilde

Ikonet for kakediagrammet lar deg enkelt presentere hvordan enkelte deler bidrar til etableringen av hele. Du kan vise dataene som andel, relativ verdi eller prosenter. Du kan i utgangspunktet vise informasjon relatert til salg, inntekter, fortjeneste og total ytelse.

 

Mappe utstyr data ikon pakke lysbilde

Mappedskapet er et veldig nyttig ikon når du vil presentere analyseprosessen til et stort datasett, samt å markere andre aspekter. Hver ledelse krever en velutviklet analyse av dataene sine, og du kan være trygg på at denne malen vil gjøre det mulig for deg å utføre detaljert analyse effektivt. På grunn av sin enkelhet, vil det lett bli forstått av alle publikum.

 

Hengelås Data Icon Pack Slide

Ved hjelp av hengelåsikonet kan du indikere at dataene er private og sikre. Dette er spesielt viktig hvis dataene er svært konfidensielle og det kan ikke deles med noen. Publikum vil vite at dataene er troverdige og derfor pålitelige.

Datamønstermalen gjør at du kan presentere verdifulle data visuelt

Bedrifter har en tendens til å ha mye data, og dette vil gjøre det mulig for dem å presentere store databaser i en enkelt presentasjon.

Hele presentasjonen vil være rettferdig og profesjonell på samme tid

Det vil være svært forståelig for publikum, og de vil bli forlovet gjennom hele presentasjonen.

Du vil med hell presentere analyseprosessen

Det er egnet for å gjennomføre detaljert analyse som ledelsen kan bruke den til videre drift.

Få presentasjonen din skreddersydd av oss, fra bare $ 10 per lysbilde.
24 Slides er klarert av tusenvis av individer og bedrifter over hele verden.
Våre bedriftsløsninger er laget for lag som produserer mer enn 100 lysbilder per måned.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våre glade kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINN UT MER OM VÅRE KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for markedsføring på Avella

"24 Lysbilder hjelper oss med å få PowerPoints on-brand og forbedrer den overordnede designen i en tidsramme som ofte er" over natten ". Utnyttelse av tidszonen og deres dype forståelse av PowerPoint, vårt Markedsføringsteam har en partner i 24 Lysbilder som tillater oss å fokusere rent på lysbildeinnhold, slik at alt designarbeidet går til 24 lysbilder. "

Gretchen ponter

Strataforskning

"Nøkkelen til suksess med å jobbe med 24 Slides har vært designernes evne til å revolusjonere grunnleggende informasjon på et lysbilde til en dynamisk, men likevel ren og klar visuell presentasjon kombinert med hastigheten der de gjør det. Vi jobber ikke i et miljø der tiden er på vår side, og den visuelle presentasjonen er alt. I den forbindelse har 24 lysbilder vært uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Etter trening og testing ble 24 Slides raskt lært hvordan å implementere vår CVI, levere høy kvalitet og gi et dedikert designteam som alltid prøver å imøtekomme våre ønsker når det gjelder design og deadlines."


Sjekk ut andre lignende maler

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish