<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Science icon illustrations

Science icon template pack

Antall lysbilder: 3

Denne Science Icon Pack er designet for å passe til behovene til et vitenskapsprosjekt. Det kan skreddersys for å passe til en presentasjon som krever litt mer ekspertise, men samtidig vil det lett bli forstått av alle publikum. Det er mange ikoner som vil bidra til en visuell presentasjon og vil tillate deg å forenkle komplekse datasett.

Malpakke bestående av science ikoner

Laboratorium forsyninger vitenskap ikon pakke lysbilde

Disse ikonene lar deg presentere utviklingen i vitenskapelige og farmasøytiske felt. Det kan skreddersys for å passe til mange selskapers behov som opererer i bransjer hvor det er behov for slike forsyninger. Du kan bruke den til å presentere lansering av nye produkter, data om innkjøp av innkjøp og å vise den samlede produksjonsprosessen for visse produkter.

Lyspære vitenskap ikon pakke lysbilde

Dette er egnet når nye ideer må overses og bringes til livs. Det er bra for brainstorming eventuelle forbedringer som må gjøres, og for å bestemme seg for nye prosjekter utvikling. Lysbildet vil holde publikum høyt engasjert og vil bidra til et interaktivt miljø.

Graduation Cap Science ikon Pack Slide

Oppgraderingskortet kan henvise til ekspertgraden som ansatte må ha. Det kan symbolisere utdannelsesgrader og kunnskapsnivå som kreves av selskapet og prosjektene. Den kan brukes til å presentere dagens kunnskaper eller for å skissere hva som forventes av fremtidige ansatte når det gjelder universitetsgrader.

Malen er designet for å passe til behovene til et vitenskapsprosjekt

På grunn av sin enkle design vil det være forståelig for alle publikum.

Det er svært profesjonelt med en slank og minimalistisk design

Det bruker også mye infographics som vil forenkle eventuelle komplekse data.

Malen kan brukes til å vise visse utviklinger på vitenskapelige og farmasøytiske felt.

Det kan brukes til å presentere sentrale aktiviteter i selskapet, for eksempel lansering av nye produkter, leveranser av anskaffelser og generell produksjonsprosess.

Få presentasjonen din skreddersydd av oss, fra bare $ 10 per lysbilde.
24 Slides er klarert av tusenvis av individer og bedrifter over hele verden.
Våre bedriftsløsninger er laget for lag som produserer mer enn 100 lysbilder per måned.
For å finne ut mer, kunne vi sette opp presentasjonsstøtte for team eller firma. Klikk her.
Våre glade kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINN UT MER OM VÅRE KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for markedsføring på Avella

"24 Lysbilder hjelper oss med å få PowerPoints on-brand og forbedrer den overordnede designen i en tidsramme som ofte er" over natten ". Utnyttelse av tidszonen og deres dype forståelse av PowerPoint, vårt Markedsføringsteam har en partner i 24 Lysbilder som tillater oss å fokusere rent på lysbildeinnhold, slik at alt designarbeidet går til 24 lysbilder. "

Gretchen ponter

Strataforskning

"Nøkkelen til suksess med å jobbe med 24 Slides har vært designernes evne til å revolusjonere grunnleggende informasjon på et lysbilde til en dynamisk, men likevel ren og klar visuell presentasjon kombinert med hastigheten der de gjør det. Vi jobber ikke i et miljø der tiden er på vår side, og den visuelle presentasjonen er alt. I den forbindelse har 24 lysbilder vært uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Etter trening og testing ble 24 Slides raskt lært hvordan å implementere vår CVI, levere høy kvalitet og gi et dedikert designteam som alltid prøver å imøtekomme våre ønsker når det gjelder design og deadlines."


Sjekk ut andre lignende maler

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish