<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
world globe in four segments point

World Globe PowerPoint-mal

Antall lysbilder: 10

Globale samspill blir stadig mer vanlige når vi utvikler seg i den digitale tidsalderen. Uansett om det er forretninger eller fritid, gjør fremskrittene i kommunikasjonsindustrien oss til å snakke med noen fra den andre siden av verden i sanntid. Når bedriften din opererer i flere land, kan denne lysbildepakken være svært nyttig for å identifisere nøkkelmarkeder, trender og demografi.

Gratis PowerPoint-maler for World Globe Presentasjon

Nøkkeldemografikk etter regionskjerm

Identifiser måldemografien din med denne raske og enkle lysbilden. Vis detaljer om kunden din ved å definere ønsket område og distribuere kundene basert på dine valgte egenskaper. Alle demografi er forskjellige og er oppmerksomme på deres atferd, og tendenser kan tillate deg å bedre markedsføre virksomheten eller produktene dine.

 

Strategiske poeng Slide

Kart ut de strategiske punktene fra hele verden på en veldig klar og visuell måte. Uansett om det er distribusjons sentre eller produksjons sentre, har hver plass forskjellige sterke og svake punkter som kan brukes så effektivt som mulig.

 

Markedsandeler lysbilde

Se hvordan hver operasjonssenter over hele verden utfører og hvor mye av markedsandelen de eier i deres respektive lokasjoner. Du kan enkelt gjøre sammenligninger for å identifisere svake og sterke poeng for hver gren. Dette lysbildet gir en enkel visualisering av området du må analysere, og du kan gi tilstrekkelig kommentar til hver.

Bruke verdenskart for å presentere verdensomspennende steder er like effektivt som det blir

Spar tid og energi ved å bruke disse kortfattede og klare kartene som er enkle å lese og forstå.

Vis demografien i driftslandene dine

Å identifisere målgruppen for dine tjenester eller produkter er en viktig del for å sikre at kundebasen nås effektivt.

Planlegg for fremtidige utvidelsesplaner

Etter en analyse, opprett raskt de beste alternativene for å utvide virksomheten din til nye områder, land eller kontinenter.

Få presentasjonen din skreddersydd av oss, fra bare $ 10 per lysbilde.
24 Slides er klarert av tusenvis av individer og bedrifter over hele verden.
Våre bedriftsløsninger er laget for lag som produserer mer enn 100 lysbilder per måned.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våre glade kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINN UT MER OM VÅRE KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for markedsføring på Avella

"24 Lysbilder hjelper oss med å få PowerPoints on-brand og forbedrer den overordnede designen i en tidsramme som ofte er" over natten ". Utnyttelse av tidszonen og deres dype forståelse av PowerPoint, vårt Markedsføringsteam har en partner i 24 Lysbilder som tillater oss å fokusere rent på lysbildeinnhold, slik at alt designarbeidet går til 24 lysbilder. "

Gretchen ponter

Strataforskning

"Nøkkelen til suksess med å jobbe med 24 Slides har vært designernes evne til å revolusjonere grunnleggende informasjon på et lysbilde til en dynamisk, men likevel ren og klar visuell presentasjon kombinert med hastigheten der de gjør det. Vi jobber ikke i et miljø der tiden er på vår side, og den visuelle presentasjonen er alt. I den forbindelse har 24 lysbilder vært uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Etter trening og testing ble 24 Slides raskt lært hvordan å implementere vår CVI, levere høy kvalitet og gi et dedikert designteam som alltid prøver å imøtekomme våre ønsker når det gjelder design og deadlines."


Sjekk ut andre lignende maler

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish