<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Android Mobile Presentation

Android mobil presentasjon mal pakke

Antall lysbilder: 3

I dag er smarte telefoner en uunngåelig del av vår hverdag. På grunn av det er mange selskaper som designer ulike applikasjoner og programvare for dem. Denne spesifikke mal er utviklet for Android-utviklerne. Hvis firmaet opererer i den bransjen, er denne mal den rette for deg. Den viser en fin og elegant design med mye infographics som vil holde publikum engasjert.

Android Mobile Maler

Mobile Pack med Android Slide

Det første lysbildet kan brukes til en kort introduksjon av bedriftens aktiviteter. Du kan kort beskrive eventuelle mulige Android-løsninger. Du kan også skissere bestemte mål og gjøre sammenligninger. Det er god plass til ekstra tekst, og du kan også legge til bilder for å gjøre en enda mer praktisk presentasjon.

Kvalitet og sikret Smartphone Slide

Dette lysbildet er flott for å beskrive funksjonene til produktet ditt. Du kan skissere sine funksjoner og fordelene det har sammenlignet med de andre produktene på markedet. Det er viktig å skissere sine kvalitets- og personvernfunksjoner og hvilke fordeler det vil ha for den potensielle kunden.

Nå tilgjengelig for mobilbilde

Dette er nyttig hvis du går inn i smarttelefonindustrien med et eksisterende produkt. Hvis du ikke har et mobilprogram så langt, er dette det riktige lysbildet for å fremme din nye prestasjon. Du kan beskrive de nødvendige trinnene og mulighetene knyttet til den nye appens lansering. Designet er veldig profesjonelt og tiltalende for mange investorer og kunder.

Flott mal for Android-relaterte applikasjoner og programvare presentasjoner

Fordi smarttelefoner er en uunngåelig del av våre liv, er denne malen egnet for alle Android-utviklerne for å hjelpe dem med å skape bedre programvare.

Profesjonell og elegant design som vellykket retter seg mot investorer og kunder

Malen er svært visuell og vil holde publikum engasjert gjennom hele presentasjonen.

Du kan presentere ulike løsninger og spore selskapets generelle fremgang

Du kan bruke malen til å presentere selskapets samlede ytelse og sammenligne.

Få presentasjonen din skreddersydd av oss, fra bare $ 10 per lysbilde.
24 Slides er klarert av tusenvis av individer og bedrifter over hele verden.
Våre bedriftsløsninger er laget for lag som produserer mer enn 100 lysbilder per måned.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våre glade kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINN UT MER OM VÅRE KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for markedsføring på Avella

"24 Lysbilder hjelper oss med å få PowerPoints on-brand og forbedrer den overordnede designen i en tidsramme som ofte er" over natten ". Utnyttelse av tidszonen og deres dype forståelse av PowerPoint, vårt Markedsføringsteam har en partner i 24 Lysbilder som tillater oss å fokusere rent på lysbildeinnhold, slik at alt designarbeidet går til 24 lysbilder. "

Gretchen ponter

Strataforskning

"Nøkkelen til suksess med å jobbe med 24 Slides har vært designernes evne til å revolusjonere grunnleggende informasjon på et lysbilde til en dynamisk, men likevel ren og klar visuell presentasjon kombinert med hastigheten der de gjør det. Vi jobber ikke i et miljø der tiden er på vår side, og den visuelle presentasjonen er alt. I den forbindelse har 24 lysbilder vært uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Etter trening og testing ble 24 Slides raskt lært hvordan å implementere vår CVI, levere høy kvalitet og gi et dedikert designteam som alltid prøver å imøtekomme våre ønsker når det gjelder design og deadlines."


Sjekk ut andre lignende maler

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish