<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Generic Text Slides

Generiske tekstglassmaler

Antall lysbilder: 3

Tall og grafer er en fin måte å lage minneverdige presentasjoner på, og det er derfor investorer og ledere elsker dem. Det er imidlertid tidspunkter når du må opprette presentasjoner besto av mye tekst. Fordi teksten kan være en uunngåelig del, er denne mal utformet for å gjøre presentasjonen mer engasjerende og kreativ. Designet er veldig profesjonelt og vil tillate deg å levere en interaktiv presentasjon som publikum vil huske det.

Presentasjonsmal som fokuserer på tekst

Generisk tekst Årlige hendelser Slide

Når du har mye informasjon å dele og når hovedparten av det er ren tekst, kan kategorisering av dataene være svært nyttig. Du kan bruke dette lysbildet til å skissere viktige hendelser som skjedde de siste par årene for å skape en fin tidslinje. Det er også nyttig for å vise selskapets resultater i løpet av de siste årene.

Medlemmer i generisk tekstgruppe Slide

Ikke et enkelt selskap lykkes uten de riktige menneskene i organisasjonen. Du kan representere dine vellykkede lag og rose dem for deres prestasjoner. Du kan separat introdusere lederen og lagmedlemmene til publikum. Det er også nok plass til å gi viktig informasjon om oppgavene sine og til og med inkludere en kort biografi.

Generisk tekstområde diagramoversikt

Du kan også prøve å konvertere alle data du måtte ha til et områdeoversikt. Dette diagrammet er nyttig for å sammenligne ytelsen til ulike segmenter og hvordan de legger til det hele. Dette lysbildet er en av de mest visuelle i malen, og du vil kunne gi et godt inntrykk på publikum.

Lag minneverdige tekstpresentasjoner med denne kreative designmalen

Selv om det kommer til å være mye tekst inkludert i presentasjonen, vil det endelige resultatet være ganske engasjerende og kreativt.

Presentere informasjon ved å kategorisere den i henhold til tidspunktet for forekomsten

Du kan skissere viktige hendelser som skjedde de siste par årene.

Malen vil gjøre det mulig for deg å presentere selskapets ansatte og å rose dem for deres prestasjoner

Det er god plass til å gi viktig informasjon om deres ansvar og deres bidrag til organisasjonen.

Få presentasjonen din skreddersydd av oss, fra bare $ 10 per lysbilde.
24 Slides er klarert av tusenvis av individer og bedrifter over hele verden.
Våre bedriftsløsninger er laget for lag som produserer mer enn 100 lysbilder per måned.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våre glade kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINN UT MER OM VÅRE KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for markedsføring på Avella

"24 Lysbilder hjelper oss med å få PowerPoints on-brand og forbedrer den overordnede designen i en tidsramme som ofte er" over natten ". Utnyttelse av tidszonen og deres dype forståelse av PowerPoint, vårt Markedsføringsteam har en partner i 24 Lysbilder som tillater oss å fokusere rent på lysbildeinnhold, slik at alt designarbeidet går til 24 lysbilder. "

Gretchen ponter

Strataforskning

"Nøkkelen til suksess med å jobbe med 24 Slides har vært designernes evne til å revolusjonere grunnleggende informasjon på et lysbilde til en dynamisk, men likevel ren og klar visuell presentasjon kombinert med hastigheten der de gjør det. Vi jobber ikke i et miljø der tiden er på vår side, og den visuelle presentasjonen er alt. I den forbindelse har 24 lysbilder vært uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Etter trening og testing ble 24 Slides raskt lært hvordan å implementere vår CVI, levere høy kvalitet og gi et dedikert designteam som alltid prøver å imøtekomme våre ønsker når det gjelder design og deadlines."


Sjekk ut andre lignende maler

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish