<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Sales text slides

Tekstglass Salgs presentasjonsmal

Antall lysbilder: 3

Denne salgsmalen vil lett hjelpe deg med å sette salgsmål og definere salgsstrategier. Du kan enkelt spore salgsprosessene og bestemme hvilke aktiviteter som skal gjennomføres for å forbedre dem ytterligere. Du kan også utvikle en salgsplan og bestemme antall ansatte du trenger for å oppnå ønsket mål. Malen er veldig profesjonell og har en elegant design. Publikum vil bli fullstendig engasjert gjennom hele presentasjonen.

Salgsbasert tekstglassmaler

Salgstekst Slide

Dette er det første lysbildet i malen, og det er nyttig for å lage en kort introduksjon til salgsaktiviteten din. Du kan kort beskrive nøkkelprodukter eller aktiviteter som gir de høyeste inntektene. Du kan også nevne de som bidrar mest til salgsinntektene og hva er de generelle salgskostnadene.

Salgs tekstkolonner Slide

Dette lysbildet er flott for å beskrive enkelte trinn i hele salgsprosessen. Du kan beskrive hvordan og gjennom hvilke kanaler du planlegger å selge dine produkter / tjenester. Du kan også forklare hvilken ansatt som er ansvarlig for hvilken oppgave. Det er flott å skape bestemte milepæler og alt knyttet til dem.

Salgstekst og bilde

Den siste lysbilde er flott for å gjenopprette historien så langt. Du kan skissere hvor bedriften står nå i salgsprosessen og mot hvor den går. Du kan beskrive hva som må forbedres og hvordan du skal forbedre det. Også å legge til bilder og redigere data er veldig enkelt, og presentasjonen din vil alltid være oppdatert.

Du kan enkelt sette salgsmål og salgsstrategier ved hjelp av denne malen

Du kan også følge fremdriften, og du kan bestemme alle aktivitetene knyttet til salgs suksess.

Malen er god for å rose salgsfolk og for å delegere salgsoppgaver

Du kan koble personalet med bestemte milepæler og bestemme tidsfrister for oppgaver.

Forsiktig beskrivelse av hele salgsprosessen for øyeblikket og hvordan du kan forbedre den ytterligere

Malen er flott for å skissere utfordringer og hvordan du skal overvinne dem.

Få presentasjonen din skreddersydd av oss, fra bare $ 10 per lysbilde.
24 Slides er klarert av tusenvis av individer og bedrifter over hele verden.
Våre bedriftsløsninger er laget for lag som produserer mer enn 100 lysbilder per måned.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våre glade kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINN UT MER OM VÅRE KUNDESERVICE

Todd speranzo

VP for markedsføring på Avella

"24 Lysbilder hjelper oss med å få PowerPoints on-brand og forbedrer den overordnede designen i en tidsramme som ofte er" over natten ". Utnyttelse av tidszonen og deres dype forståelse av PowerPoint, vårt Markedsføringsteam har en partner i 24 Lysbilder som tillater oss å fokusere rent på lysbildeinnhold, slik at alt designarbeidet går til 24 lysbilder. "

Gretchen ponter

Strataforskning

"Nøkkelen til suksess med å jobbe med 24 Slides har vært designernes evne til å revolusjonere grunnleggende informasjon på et lysbilde til en dynamisk, men likevel ren og klar visuell presentasjon kombinert med hastigheten der de gjør det. Vi jobber ikke i et miljø der tiden er på vår side, og den visuelle presentasjonen er alt. I den forbindelse har 24 lysbilder vært uvurderlige. "

Nyah pham

Novozymes

"Etter trening og testing ble 24 Slides raskt lært hvordan å implementere vår CVI, levere høy kvalitet og gi et dedikert designteam som alltid prøver å imøtekomme våre ønsker når det gjelder design og deadlines."


Sjekk ut andre lignende maler

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish