<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Phase slide with circle chart and five sections

Academic Presentation PowerPoint-mall

Antal bilder: 10

Denna mall för akademiska ändamål gör att du kan skapa unika presentationer. Du kan enkelt skräddarsy dem för att passa alla utbildningsinstitutioner, till exempel gymnasier, högskolor, universitet och till och med grundskolor. Mallen är mycket professionell och lärarna och professorerna kommer med framgång att leverera sin kunskap till sina elever.

Gratis PowerPoint-mall för akademisk presentation

Donut Pie Diagram Academic Presentation Slide

Kakediagrammet är utmärkt för att presentera hur varje del av dataen lägger till i helheten. Det visar numeriska proportioner och varje skiva av paj är proportionell mot den mängd den representerar. De är bra för skolakurser som matte och statistik eftersom många uppsättningar data kan klart representeras. Den kan användas för varje utbildningsnivå.

 

Process akademisk presentation bild

Processdiagrammet används för att visa en progression; en tidslinje; sekventiella steg i en uppgift, process eller arbetsflöde; eller för att betona rörelse eller riktning. Den önskade texten visas inuti pilformade hexagoner medan en annan text kan läggas till under pilformen.

 

Clustered stapeldiagram akademisk presentation slide

Stångdiagrammen är de mest utnyttjade typerna av grafer idag. Det beror på att de är enkla och lätt kan passa alla typer av data. Kolonnkartan används för att jämföra diskreta värden i olika kategorier. Höjden på staplarna är proportionell mot de datavärden som den representerar.

 

Professionell mall som gör att du kan skapa unika presentationer för lärare

Mallen är utformad för att passa alla utbildningsinstitutioner.

Pie-diagrammet är utmärkt för att representera hur vissa delar av data lägger till hela

Den är mest lämplig för matematiska eller statistiska ändamål.

Med den kolosserade kolonnekartan kan du jämföra diskreta värden

Höjden på staplarna är alltid proportionell mot de data den representerar.

Få din presentation skräddarsydd av oss, från bara $ 10 per bild.
24 Slides är betrodda av tusentals individer och företag över hela världen.
Våra företagslösningar är utformade för lag som producerar mer än 100 bilder per månad.
För att få veta mer kunde vi skapa presentationssupport för ditt lag eller företag. Klicka här.
Våra glada kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINNS UT MER OM VÅRA TJÄNSTER FÖR DESIGN

Todd speranzo

VD för marknadsföring på Avella

"24 Slides hjälper oss att få PowerPoints on-brand och förbättra den övergripande designen inom en tidsram som ofta är" över natten ". Använda tidszonsändringen och deras djupa förståelse av PowerPoint, vårt marknadsföringslag har en partner i 24 Slides som gör det möjligt för oss att fokusera rent på glidinnehåll, vilket gör att allt designarbete går till 24 Slides. "

Gretchen pontar

Strataforskning

"Nyckeln till framgången med att arbeta med 24 Slides har varit designers förmåga att omforma grundläggande information på en bild till en dynamisk men ändå ren och tydlig visuell presentation i kombination med hur snabbt de gör det. Vi arbetar inte i en miljö där tiden är på vår sida och den visuella presentationen är allt. I det avseendet har 24 bildspel varit ovrderliga. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter träning och testning, 24 Slides lärde sig snabbt hur man implementerar vårt CVI, levererar hög kvalitet och ger ett eget designteam som alltid försöker anpassa våra önskemål när det gäller design och deadlines."


Kolla in andra liknande mallar

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish