<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Balanced Scorecard in Financial Perspective Area Chart

Balanced Scorecard PowerPoint-mall

Antal bilder: 10

Ett balanserat styrkort är ett strategiskt verktyg för prestationshantering. Det är en rapport som hjälper chefer att spåra företagets utförande av uppgifter och att kontrollera effekterna av dessa aktiviteter. Denna scorecard är verkligen användbar för att hålla reda på de aktiviteter som genomförts av strategin genomförandehantering och den operativa ledningen. Mallen har en modern design och dess innehåll kommer att vara begripligt för alla publik.

Gratis PowerPoint-mall för Balanced Scorecard Presentation

Balanced Scorecard Key Aspekter Slide

Du kan starta presentationen genom att introducera publiken till de viktigaste aspekterna av det balanserade styrkortet. De kan få en bättre bild av företagets prestation och kommer att bekanta sig med sina aktiviteter. Dessa nyckelaktiviteter är de ekonomiska perspektiven, kundperspektivet, det interna processperspektivet och lärande / tillväxtperspektivet.

 

Balanserade resultattavla finansiella perspektiv glida

Denna bild är bra för att presentera den ekonomiska perspektivet. Du kan använda linjediagrammet för en bättre representation och lägga till visuella bilder i presentationen. Den ekonomiska perspektivet koncentrerar sig på den organisatoriska ekonomiska utvecklingen och visar hur företagets finansiella resurser används.

 

Balanserad scorecard linjediagram glid

Denna bild är utformad för att visa företagets övergripande prestanda under hela året genom att använda linjediagrammet. Du kan använda den för att jämföra den med de tidigare årens resultat och spåra dess framsteg. Den har en snygg design och det är tilltalande för alla publik.

Ett bra verktyg för att spåra företagets prestanda är det balanserade styrkortet.

Det är en rapport som hjälper cheferna att följa företagets genomförande och kontroll av aktiviteter.

Det balanserade styrkortet visar den ekonomiska perspektivet, kundperspektivet, det interna processperspektivet och lärande / tillväxtperspektivet

Dessa är de faktorer som är avgörande för att spåra företagets prestanda.

Du kan enkelt följa företagets prestanda genom åren

Det kan göras med hjälp av linjediagram och det är användbart så att du kan följa företagets framsteg.

Få din presentation skräddarsydd av oss, från bara $ 10 per bild.
24 Slides är betrodda av tusentals individer och företag över hela världen.
Våra företagslösningar är utformade för lag som producerar mer än 100 bilder per månad.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våra glada kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINNS UT MER OM VÅRA TJÄNSTER FÖR DESIGN

Todd speranzo

VD för marknadsföring på Avella

"24 Slides hjälper oss att få PowerPoints on-brand och förbättra den övergripande designen inom en tidsram som ofta är" över natten ". Använda tidszonsändringen och deras djupa förståelse av PowerPoint, vårt marknadsföringslag har en partner i 24 Slides som gör det möjligt för oss att fokusera rent på glidinnehåll, vilket gör att allt designarbete går till 24 Slides. "

Gretchen pontar

Strataforskning

"Nyckeln till framgången med att arbeta med 24 Slides har varit designers förmåga att omforma grundläggande information på en bild till en dynamisk men ändå ren och tydlig visuell presentation i kombination med hur snabbt de gör det. Vi arbetar inte i en miljö där tiden är på vår sida och den visuella presentationen är allt. I det avseendet har 24 bildspel varit ovrderliga. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter träning och testning, 24 Slides lärde sig snabbt hur man implementerar vårt CVI, levererar hög kvalitet och ger ett eget designteam som alltid försöker anpassa våra önskemål när det gäller design och deadlines."


Kolla in andra liknande mallar

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish