<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Roadmap sales slide in six points timeline

Business Roadmap PowerPoint-mall

Antal bilder: 10

Det här är den bästa mallen som du kan använda om du vill presentera företagets övergripande strategi framför investerare och aktieägare. Det kommer att låta dig integrera alla aspekter av ditt företags strategiska verksamhet inom marknadsföring, försäljning, produktutveckling etc. Du kommer att kunna ställa in de strategiska prioriteringarna och ge en tydlig överblick över mål, milstolpar och resurser som behövs.

Gratis PowerPoint-mall för Business Roadmap Presentation

Vision och Mission Business Roadmap Slide

Varje framgångsrik affärsplan eller plan börjar med ett klart definierat uppdrag och vision för företaget. Genom att ange ditt uppdrag berättar du vad verksamheten handlar om och vilka fördelar den erbjuder sina kunder. Visionen förklarar å andra sidan vad dina mål är och vad företaget syftar till att uppnå i framtiden.

 

Tid och planering Business Roadmap Slide

Denna bild innehåller ett tidslinjediagram och det används för att visa specifika mål som företaget planerar att uppnå under de kommande åren. Det finns en separat cirkel på tidslinjen för varje år och det finns tillräckligt med utrymme för att beskriva de specifika målen. Du kan lägga till så många cirklar som mål du har under de kommande åren.

 

Marknadsvækst Business Roadmap Slide

Marknadstillväxt är den viktigaste aspekten av ett företag som måste förbättras för att öka den totala lönsamheten. Du kan använda områdesdiagrammet för att visa företagets prestanda över en tidsperiod. Diagrammet visar kvantitativa data och representerar ändringarna i en eller flera kvantiteter.

Företagsplanen är bra för att presentera företagets övergripande strategi

Det kommer att göra det möjligt för dig att ställa in de strategiska prioriteringarna och för att ge en tydlig översikt över målen.

Tidslinjesliden är bra för att presentera framtida mål som företaget vill uppnå

Varje cirkel representerar ett visst mål och du kan lägga till så många cirklar som du vill.

Marknadstillväxt är verkligen viktigt om du vill öka lönsamheten

Områdediagrammet gör att du kan visa företagets prestanda över tiden.

Få din presentation skräddarsydd av oss, från bara $ 10 per bild.
24 Slides är betrodda av tusentals individer och företag över hela världen.
Våra företagslösningar är utformade för lag som producerar mer än 100 bilder per månad.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våra glada kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINNS UT MER OM VÅRA TJÄNSTER FÖR DESIGN

Todd speranzo

VD för marknadsföring på Avella

"24 Slides hjälper oss att få PowerPoints on-brand och förbättra den övergripande designen inom en tidsram som ofta är" över natten ". Använda tidszonsändringen och deras djupa förståelse av PowerPoint, vårt marknadsföringslag har en partner i 24 Slides som gör det möjligt för oss att fokusera rent på glidinnehåll, vilket gör att allt designarbete går till 24 Slides. "

Gretchen pontar

Strataforskning

"Nyckeln till framgången med att arbeta med 24 Slides har varit designers förmåga att omforma grundläggande information på en bild till en dynamisk men ändå ren och tydlig visuell presentation i kombination med hur snabbt de gör det. Vi arbetar inte i en miljö där tiden är på vår sida och den visuella presentationen är allt. I det avseendet har 24 bildspel varit ovrderliga. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter träning och testning, 24 Slides lärde sig snabbt hur man implementerar vårt CVI, levererar hög kvalitet och ger ett eget designteam som alltid försöker anpassa våra önskemål när det gäller design och deadlines."


Kolla in andra liknande mallar

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish