<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Business stage presentation slides

Företagspresentationsmall

Antal bilder: 3

Mallen ger dig möjlighet att presentera företagets nuvarande position på vägen för att uppnå sina ultimata mål. Den består av 3 objektglas som framgångsrikt omfattar alla affärssteg, från företagets start till dess mognad. Utöver det tidsintervall där alla affärssteg uppstår kan du också presentera den övergripande marknaden och produktpassformen.

Business Stage Diabilder

Affärsdisplayen

Den första bilden är där du presenterar din MVP (minimal livskraftig produkt), den övergripande marknaden och produktpassningen och löptiden för din verksamhet. Alla dessa är ganska viktiga för att din publik ska bli bekant med processerna i ditt företag. MVP är en utvecklingsteknik med tillräckliga funktioner för att tillfredsställa tidiga adoptrar och det är ett viktigt steg i de tidiga affärsstegen. Marknad och produktpassning innebär att ditt företag befinner sig på en bra marknad med en bra produkt med en bra kundbas.

Affärsutmaningar / Resources Matrix

Den andra bilden visar alla steg som ett företag går igenom från början till slutet. Det visar också alla utmaningar och resurser som krävs i varje steg i tiden. Dessa steg är: frö, uppstart, tillväxt, etablering, expansion och löptid. På varje steg kan du visa vilka av följande resurser som behövs mest: personal, pengar och erfarenhet. Pengar och mänskliga resurser är de mest nödvändiga i slutskedet.

Affärshjulstadier

Affärsstegen i den sista bilden visas i form av ett hjul. Vid olika punkter på hjulet kan du visa startpunkten, tillväxten, mognaden och nedgången i verksamheten. Du kan lägga till korta beskrivningar om det och ändra sin stil i form av färger, form och textfont. Du kan också ändra bakgrunden på bilden för att anpassa den till dina egna behov.

Interaktiv presentation av alla affärssteg

Publiken kan vara mycket engagerad i diskussionen om affärsstadierna.

Samtida presentationsdesign för den moderna företagsvärlden

Förutom den allmänna diskussionen kommer publikens uppmärksamhet att fångas av mallens företagsutseende.

Praktisk användning av diagrammen och figurerna för bekväm presentation

Diagrammen och figurerna skapar bättre visuella för publiken och ger dem ett tydligare perspektiv på affärsstadierna.

Få din presentation skräddarsydd av oss, från bara $ 10 per bild.
24 Slides är betrodda av tusentals individer och företag över hela världen.
Våra företagslösningar är utformade för lag som producerar mer än 100 bilder per månad.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våra glada kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINNS UT MER OM VÅRA TJÄNSTER FÖR DESIGN

Todd speranzo

VD för marknadsföring på Avella

"24 Slides hjälper oss att få PowerPoints on-brand och förbättra den övergripande designen inom en tidsram som ofta är" över natten ". Använda tidszonsändringen och deras djupa förståelse av PowerPoint, vårt marknadsföringslag har en partner i 24 Slides som gör det möjligt för oss att fokusera rent på glidinnehåll, vilket gör att allt designarbete går till 24 Slides. "

Gretchen pontar

Strataforskning

"Nyckeln till framgången med att arbeta med 24 Slides har varit designers förmåga att omforma grundläggande information på en bild till en dynamisk men ändå ren och tydlig visuell presentation i kombination med hur snabbt de gör det. Vi arbetar inte i en miljö där tiden är på vår sida och den visuella presentationen är allt. I det avseendet har 24 bildspel varit ovrderliga. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter träning och testning, 24 Slides lärde sig snabbt hur man implementerar vårt CVI, levererar hög kvalitet och ger ett eget designteam som alltid försöker anpassa våra önskemål när det gäller design och deadlines."


Kolla in andra liknande mallar

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish