<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Marketing slide with 6 sections template

Konkurrensanalys PowerPoint-mall

Antal bilder: 9

Oavsett vilken bransch företaget driver är konkurrensen oundviklig. För att verksamheten ska lyckas måste den känna till sina konkurrenter väl. När du väl vet vad konkurrenterna har att erbjuda, kan du hitta en bättre strategi och ta över kunderna. Med denna mall kan du få en grundlig analys av tävlingen för att framgångsrikt kunna dra nytta av dina produkter och tjänster.

Gratis mall för marknadsanalys

Konkurrentanalys 6 Steg Slide

Innan du får en strategi att stjäla kunderna från tävlingen, behöver du analysera dem i detalj. Den här bilden ger dig möjlighet att genomföra en framgångsrik strategi som är mycket begriplig och tilltalande för alla publik. Du kan enkelt identifiera konkurrenterna, göra en analys på sidan, göra en backlink och PR Analysis, rangordna konkurrenterna, analysera konkurrenternas trafik och jämföra konkurrenterna.

 

Identifiera konkurrenterna Slide

Vanligtvis har ett företag mer än en konkurrent. På grund av det måste du noggrant analysera var och en av dem och beskriva deras egenskaper. Den här bilden ger dig möjlighet att beskriva var och en av konkurrenterna separat. Du kan också enkelt redigera det och uppdatera det när det behövs.

 

Ranking av tävlande Slide

När du bestämmer dina största konkurrenter kan du använda den här bilden för att ordna dem ordentligt. Du kan definiera vilket företag som är din starkaste konkurrent och kan jämföra det med ditt företag. Du kan tydligt lista alla konkurrenters fördelar och nackdelar och bestämma hur du kommer att kunna ta över sina kunder genom att ge bättre värde för dem.

Konkurrensanalysmallen är perfekt för att härleda en perfekt strategi för hur man slår tävlingen

Tävlingen är oundviklig och du behöver veta det bra innan du kan göra några vinster i branschen.

Du kan framgångsrikt analysera tävlingen i 6 steg

De 6 stegen är enkla och begripliga och därför lätt tillämpliga på alla företag och branscher.

Med den här mallen kan du identifiera konkurrenterna och placera dem på lämpligt sätt

När du bestämmer din position jämfört med konkurrenterna kommer du att kunna ge bättre värde till kunderna.

Få din presentation skräddarsydd av oss, från bara $ 10 per bild.
24 Slides är betrodda av tusentals individer och företag över hela världen.
Våra företagslösningar är utformade för lag som producerar mer än 100 bilder per månad.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våra glada kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINNS UT MER OM VÅRA TJÄNSTER FÖR DESIGN

Todd speranzo

VD för marknadsföring på Avella

"24 Slides hjälper oss att få PowerPoints on-brand och förbättra den övergripande designen inom en tidsram som ofta är" över natten ". Använda tidszonsändringen och deras djupa förståelse av PowerPoint, vårt marknadsföringslag har en partner i 24 Slides som gör det möjligt för oss att fokusera rent på glidinnehåll, vilket gör att allt designarbete går till 24 Slides. "

Gretchen pontar

Strataforskning

"Nyckeln till framgången med att arbeta med 24 Slides har varit designers förmåga att omforma grundläggande information på en bild till en dynamisk men ändå ren och tydlig visuell presentation i kombination med hur snabbt de gör det. Vi arbetar inte i en miljö där tiden är på vår sida och den visuella presentationen är allt. I det avseendet har 24 bildspel varit ovrderliga. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter träning och testning, 24 Slides lärde sig snabbt hur man implementerar vårt CVI, levererar hög kvalitet och ger ett eget designteam som alltid försöker anpassa våra önskemål när det gäller design och deadlines."


Kolla in andra liknande mallar

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish