<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
A multi-coloured Gantt Chart with 5 rows

Corporate Gantt Diagram

Antal bilder: 9

Gantt-diagrammet används ofta av företag när de presenterar viss data. Den visar serier av horisontella linjer som representerar mängden arbete som utförts under en viss tidsperiod. Det används för att jämföra det färdiga arbetet med det planerade arbetet och att spåra företagets faktiska framsteg. Mallen har en snygg och enkel design. Det är tilltalande för någon form av publik och det kommer att hålla den helt förlovad i hela presentationen.

Gratis Gantt Diagram Presentationsmall

Företagsgigt diagramuppgifter glida

Uppgiftsliden är bra för att presentera de olika uppgifter som företaget måste utföra. Det är lätt att ansluta dem till diagrammet och du kan visa den tid som varje uppgift kräver. Genom att använda den här bilden kan du få en tydlig bild av projektet som helhet och du kommer enkelt att kunna planera det. Du kan också enkelt redigera den och uppdatera den med nya och relevanta data.

 

Corporate Gantt Diagram Årlig Slide

Denna bild har ett skräddarsyddat Gantt-diagram som representerar aktiviteter under hela året. Varje aktivitet representerar ett annat steg mot målet att uppnå. Du kan visa hur mycket tid projektets kick-off kräver, liksom hur mycket tid de olika milstolparna behöver innan de är helt färdiga.

 

Företag gantt diagram veckovis bild

En annan användbar representation av företagets uppgifter är med detta veckovisa Gantt-diagram. Det representerar tydligt hur många veckor en viss uppgift måste uppnås. Du kan beskriva start- och slutdatum för varje uppgift och du kan enkelt uppdatera det när du behöver.

Gantt-diagrammet är utmärkt för att jämföra uppgifter och bestämma den tid som krävs för att de ska kunna uppnås

Den är utformad för att visa en serie horisontella linjer under en viss tidsperiod.

Du kan använda diagrammet för att representera uppgifter dagligen, veckovis och årligen

Du kan använda den för att visa de olika steg som behövs för att slutföra ett visst projekt.

Mallens design är väldigt enkel och sofistikerad

Med sin design är den lämplig för alla typer av publik och det kommer att hålla den förlovad i hela presentationen.

Få din presentation skräddarsydd av oss, från bara $ 10 per bild.
24 Slides är betrodda av tusentals individer och företag över hela världen.
Våra företagslösningar är utformade för lag som producerar mer än 100 bilder per månad.
För att få veta mer kunde vi skapa presentationssupport för ditt lag eller företag. Klicka här.
Våra glada kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINNS UT MER OM VÅRA TJÄNSTER FÖR DESIGN

Todd speranzo

VD för marknadsföring på Avella

"24 Slides hjälper oss att få PowerPoints on-brand och förbättra den övergripande designen inom en tidsram som ofta är" över natten ". Använda tidszonsändringen och deras djupa förståelse av PowerPoint, vårt marknadsföringslag har en partner i 24 Slides som gör det möjligt för oss att fokusera rent på glidinnehåll, vilket gör att allt designarbete går till 24 Slides. "

Gretchen pontar

Strataforskning

"Nyckeln till framgången med att arbeta med 24 Slides har varit designers förmåga att omforma grundläggande information på en bild till en dynamisk men ändå ren och tydlig visuell presentation i kombination med hur snabbt de gör det. Vi arbetar inte i en miljö där tiden är på vår sida och den visuella presentationen är allt. I det avseendet har 24 bildspel varit ovrderliga. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter träning och testning, 24 Slides lärde sig snabbt hur man implementerar vårt CVI, levererar hög kvalitet och ger ett eget designteam som alltid försöker anpassa våra önskemål när det gäller design och deadlines."


Kolla in andra liknande mallar

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish