<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
CSR Analysis diagram in nine sections

CSR-analys PowerPoint-mall

Antal bilder: 10

Företagens sociala ansvar är en typ av självreglering av företag. Det är en integrerad del av affärsmodellen och det bidrar till ett ytterligare socialt mål som följer lagen. Det bör alltid vara en del av företagets uppdrag att ta fram det bästa för sina kunder. Med denna mall kan du göra en detaljerad analys av företagets sociala ansvar och du kommer att kunna presentera den före varje publik.

Gratis PowerPoint-mall för CSR-analyspresentation

CSR-analys nyckelaspekter Slide

CSR-analys Nyckelaspekter SlideYou kan avbryta presentationen genom att introducera publiken till de viktigaste aspekterna av ditt företags sociala ansvar. Du kan separat beskriva var och en av dessa faktorer, som är företagets sociala ansvar, ansvar, hållbar utveckling och aktieägare.

 

CSR-analys Business Social Responsibility Slide

I fortsättningen kan du förklara företagets sociala ansvar i detalj. Bildskärmen är skräddarsydd för att passa alla företag, oavsett branschen där den fungerar. Bildskärmen har gott om plats för att presentera publiken för dina kunder, anställda, miljön, aktieägarna och lokalsamhället.

 

Csr analys hållbar utveckling glida

Hållbarhet är möjligheten att tillgodose nuvarande behov utan att äventyra framtida generations förmåga att möta sina egna behov. Därför är det mycket viktigt att du använder den här bilden för att presentera hållbarhetsstrategin för ditt företag. Du kan framgångsrikt nämna dina viktiga hållbara aspekter och förklara var och en av dem kortfattat.

 

Företagens sociala ansvar är en organisationspolitik som fungerar som en självreglering av ett företag

Det bör alltid vara en del av företagets uppdrag att tillgodose kundernas behov och denna mall är utmärkt för att framgångsrikt presentera denna strategi.

Fördjupad förklaring av företagens sociala ansvar är viktiga aspekter

Den här bilden är utformad så att den passar alla företagets behov.

Mallen är utmärkt för att presentera företagets hållbara aktiviteter

Du kan förklara företagets inverkan på växten, miljön och samhället.

Få din presentation skräddarsydd av oss, från bara $ 10 per bild.
24 Slides är betrodda av tusentals individer och företag över hela världen.
Våra företagslösningar är utformade för lag som producerar mer än 100 bilder per månad.
För att få veta mer kunde vi skapa presentationssupport för ditt lag eller företag. Klicka här.
Våra glada kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINNS UT MER OM VÅRA TJÄNSTER FÖR DESIGN

Todd speranzo

VD för marknadsföring på Avella

"24 Slides hjälper oss att få PowerPoints on-brand och förbättra den övergripande designen inom en tidsram som ofta är" över natten ". Använda tidszonsändringen och deras djupa förståelse av PowerPoint, vårt marknadsföringslag har en partner i 24 Slides som gör det möjligt för oss att fokusera rent på glidinnehåll, vilket gör att allt designarbete går till 24 Slides. "

Gretchen pontar

Strataforskning

"Nyckeln till framgången med att arbeta med 24 Slides har varit designers förmåga att omforma grundläggande information på en bild till en dynamisk men ändå ren och tydlig visuell presentation i kombination med hur snabbt de gör det. Vi arbetar inte i en miljö där tiden är på vår sida och den visuella presentationen är allt. I det avseendet har 24 bildspel varit ovrderliga. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter träning och testning, 24 Slides lärde sig snabbt hur man implementerar vårt CVI, levererar hög kvalitet och ger ett eget designteam som alltid försöker anpassa våra önskemål när det gäller design och deadlines."


Kolla in andra liknande mallar

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish