<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Digital Marketing Strategy slide in pie chart

Digital Marketing PowerPoint-mall

Antal bilder: 10

Vår Digital Marketing Strategy Template är en kompakt bildpresentation gjord för digitala marknadsförare. Omfattar de grundläggande pelarna i digital marknadsföring - digital strategi, innehållsmarknadsföring, sökmotoroptimering, marknadsföring av sociala medier och e-poststrategi - den här presentationen visar hur ditt team effektivt har genomfört alla dessa komponenter i en övergripande strategi.

Gratis PowerPoint-mall för Digital Marketing Presentation

Ett tydligt digitalt marknadsföringsramverk

Denna bubblarepresentation illustrerar alla digitala marknadsföringssegment som behövs för att planera och genomföra en framgångsrik onlinestrategi. Ramverket kan användas i de klassiska sex utvecklingsstadierna: insikt, utvärdering, forskning, planering, implementering och mätning av resultaten. Med nyckelmärkning i varje steg kan den digitala chefen markera viktiga punkter för att hålla sitt team på rätt spår och visa den övergripande affärsriktningen.

 

Sökmotoroptimering Cykelsliding

För att stanna på toppen av ditt spel är förståelsen av sökmotoroptimeringens cykel en viktig aspekt av processen. Denna graf hjälper dig att identifiera de viktigaste områdena i din affärsprocess och låter dig markera var du kan förbättra olika funktioner, t.ex. sökordsforskning, optimera din webbsida, öka din auktoritet och mäta dina resultat.

 

Email Marketing Strategy slide

E-postmarknadsföring är ett undervärderat verktyg för byggande myndighet och lockar nya affärer och det borde inte vara! Planera din direkta kommunikation är avgörande för att bygga upp din varumärkesmedvetenhet hos dina kunder. Ge ditt kommunikationslag det erkännande de förtjänar genom att presentera strategierna som krävs för framgång - speciellt för avdelningar som ledande generationer! Denna tabell för e-postmarknadsföringstrategi kommer tydligt att definiera de mål och mål som ditt kommunikationslag behöver.

 

 

 

Hjärtat i sökmotoroptimering ökar din webbplatss synlighet.

Få ditt team ombord med en fullständig förståelse för din digitala marknadsföringsstrategi.

Justera dina sociala medier strategier för målorienterad framgång.

Har en tydlig förståelse för hur alla dina sociala medier-plattformar ska interagera med varandra i ett tydligt, lättläst schema.

Använda Digital Marketing Analysis för att bestämma SEO-kampanjstyrkor.

Nyckeln till framgång i digital marknadsföring är att lära sig att utvärdera resultaten. Vår digitala marknadsföringsanalysdisplay presenterar dina resultat i ett relaterat format.

Få din presentation skräddarsydd av oss, från bara $ 10 per bild.
24 Slides är betrodda av tusentals individer och företag över hela världen.
Våra företagslösningar är utformade för lag som producerar mer än 100 bilder per månad.
För att få veta mer kunde vi skapa presentationssupport för ditt lag eller företag. Klicka här.
Våra glada kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINNS UT MER OM VÅRA TJÄNSTER FÖR DESIGN

Todd speranzo

VD för marknadsföring på Avella

"24 Slides hjälper oss att få PowerPoints on-brand och förbättra den övergripande designen inom en tidsram som ofta är" över natten ". Använda tidszonsändringen och deras djupa förståelse av PowerPoint, vårt marknadsföringslag har en partner i 24 Slides som gör det möjligt för oss att fokusera rent på glidinnehåll, vilket gör att allt designarbete går till 24 Slides. "

Gretchen pontar

Strataforskning

"Nyckeln till framgången med att arbeta med 24 Slides har varit designers förmåga att omforma grundläggande information på en bild till en dynamisk men ändå ren och tydlig visuell presentation i kombination med hur snabbt de gör det. Vi arbetar inte i en miljö där tiden är på vår sida och den visuella presentationen är allt. I det avseendet har 24 bildspel varit ovrderliga. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter träning och testning, 24 Slides lärde sig snabbt hur man implementerar vårt CVI, levererar hög kvalitet och ger ett eget designteam som alltid försöker anpassa våra önskemål när det gäller design och deadlines."


Kolla in andra liknande mallar

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish