<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Management Consulting slide with pie chart and four text list section

Management consulting powerpoint mall pack

Antal bilder: 10

Management Consulting är en viktig praxis för att säkerställa att en organisation fungerar effektivt från alla synvinklar. De viktigaste stegen till bra Management Consulting är: Utföra en noggrann analys av företagets resultat, definiera en handlingsplan och optimera planens resultat. Detta paket hjälper dig att presentera din hypotes, resultat, plan och resultat tydligt och enkelt, lämpat för personer över hela verksamheten upp till högsta ledningsnivå.

Gratis PowerPoint-mall för Management Consulting Presentation

Utfärda identifieringsglas

Presentera de inledande stadierna av den operativa förbättringsprocessen med den här inledande bilden. Ange enkelt de steg du behöver ta för att ge bästa resultat. Med den här bilden börjar vi med att peka på problemet och gå igenom läsaren genom alla faser och komma fram till slutsatsen, vilket är en snabb sammanfattning av den föreslagna förbättringsplanen.

 

Analysresultat Slide

Med hjälp av den här bilden kan du presentera dina resultat och med detta enkla och snygga diagram visa viktigheten och proportionerna i nyckelaspekterna. På så sätt kan du komma över de viktigaste punkterna och engagera intressenterna för att förbättra verksamheten.

 

Processförbättring Slide

När ett problem är isolerat och analyserat, bryt ner nyckelelementen i förbättringen och tillämpa dem. Efter avslutad process bör processen vara effektivare och fungera smidigt. Allt detta kan enkelt kommuniceras med Process Improvement-bilden som använder tydlig grafik för att tydligt representera alla dessa begrepp.

Ge en detaljerad steg för steg förbättringsplan

Bygg ett starkt förhållande med dina kunder genom att hålla dem informerade och presentera din process på ett öppet sätt.

Kommunicera enkelt och snabbt med dina kunder

Modernt, snyggt och snyggt grafik är ett bra ersättningsskott för "wall-of-text" bilder och är lättare att läsa och förstå.

Omfattande analys maximerar effektiviteten och minskar felfrekvensen

Visa hur noggrann din problemanalys är för att visa att resultaten är korrekta och de föreslagna förbättringarna är baserade på tillförlitliga data.

Få din presentation skräddarsydd av oss, från bara $ 10 per bild.
24 Slides är betrodda av tusentals individer och företag över hela världen.
Våra företagslösningar är utformade för lag som producerar mer än 100 bilder per månad.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våra glada kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINNS UT MER OM VÅRA TJÄNSTER FÖR DESIGN

Todd speranzo

VD för marknadsföring på Avella

"24 Slides hjälper oss att få PowerPoints on-brand och förbättra den övergripande designen inom en tidsram som ofta är" över natten ". Använda tidszonsändringen och deras djupa förståelse av PowerPoint, vårt marknadsföringslag har en partner i 24 Slides som gör det möjligt för oss att fokusera rent på glidinnehåll, vilket gör att allt designarbete går till 24 Slides. "

Gretchen pontar

Strataforskning

"Nyckeln till framgången med att arbeta med 24 Slides har varit designers förmåga att omforma grundläggande information på en bild till en dynamisk men ändå ren och tydlig visuell presentation i kombination med hur snabbt de gör det. Vi arbetar inte i en miljö där tiden är på vår sida och den visuella presentationen är allt. I det avseendet har 24 bildspel varit ovrderliga. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter träning och testning, 24 Slides lärde sig snabbt hur man implementerar vårt CVI, levererar hög kvalitet och ger ett eget designteam som alltid försöker anpassa våra önskemål när det gäller design och deadlines."


Kolla in andra liknande mallar

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish