<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Sales mobile slides

Mall för mobilförsäljningslister

Antal bilder: 3

Mobiltekniken blir allt mer närvarande varje dag. Det är ganska relevant i någon aspekt av företagsvärlden. Med den här mallen kan du presentera anpassade data eller du kan använda den som en plankdäck. Du kan använda den för att skapa en generell presentation av din företagsverksamhet för att locka till sig fler investerare och bredda kundernas räckvidd.

Samling av mobila försäljningsdioder för Powerpoint

Försäljning Mobila Horisontala Barer Slide

Den första bilden kan användas för att beskriva företagets syfte. Du kan presentera värdefulla uppgifter om dess prestanda och i vilka segment det fungerar bäst. Du kan använda de horisontella staplarna för att jämföra olika data och dra viktiga slutsatser utifrån det.

Försäljning mobil analys slide

Det här är en mycket kreativ bild där du kan visa de möjligheter och utmaningar som företaget står inför. Bildskärmen är mycket visuell och dess design är väldigt snygg. Som sådant är det verkligen förståeligt och det kan riktas mot potentiella investerare eller kunder. Det finns tillräckligt med utrymme för att beskriva vissa problem och du kan lägga till bilder för ännu bättre representation.

Försäljnings mobil produktdia

Du kan avsluta presentationen genom att beskriva din produkt. Det kan vara en befintlig eller en ny som du planerar att starta det snart. Du kan beskriva dess funktioner och syfte i detalj och definiera målkunderna. Bildskärmen är verkligen kreativ och du kan framgångsrikt lägga den till investerare och du kommer att kunna hämta ytterligare medel.

Att presentera anpassade data eller pitching idéer framför investerare har aldrig varit enklare

Det är möjligt på grund av den höga närvaron av mobiltekniken i företagslivet.

Mycket visuell mall, mycket begriplig och användbar för alla publik

Det skräddarsys för att locka potentiella investerare och nya kunder.

Lämplig för djupgående beskrivning av nya produkter

Om du planerar att starta nya produkter med denna mall kan du leverera en bra presentation.

Få din presentation skräddarsydd av oss, från bara $ 10 per bild.
24 Slides är betrodda av tusentals individer och företag över hela världen.
Våra företagslösningar är utformade för lag som producerar mer än 100 bilder per månad.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våra glada kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINNS UT MER OM VÅRA TJÄNSTER FÖR DESIGN

Todd speranzo

VD för marknadsföring på Avella

"24 Slides hjälper oss att få PowerPoints on-brand och förbättra den övergripande designen inom en tidsram som ofta är" över natten ". Använda tidszonsändringen och deras djupa förståelse av PowerPoint, vårt marknadsföringslag har en partner i 24 Slides som gör det möjligt för oss att fokusera rent på glidinnehåll, vilket gör att allt designarbete går till 24 Slides. "

Gretchen pontar

Strataforskning

"Nyckeln till framgången med att arbeta med 24 Slides har varit designers förmåga att omforma grundläggande information på en bild till en dynamisk men ändå ren och tydlig visuell presentation i kombination med hur snabbt de gör det. Vi arbetar inte i en miljö där tiden är på vår sida och den visuella presentationen är allt. I det avseendet har 24 bildspel varit ovrderliga. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter träning och testning, 24 Slides lärde sig snabbt hur man implementerar vårt CVI, levererar hög kvalitet och ger ett eget designteam som alltid försöker anpassa våra önskemål när det gäller design och deadlines."


Kolla in andra liknande mallar

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish