<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Pitch Deck Template slides

Pitch Deck Presentationsmallar

Antal bilder: 3

Pitch Deck-mallen är en av våra samlingsmallar. Det är en riktig PowerPoint-design för en första räckvidd till investerare. Dessa investerare kan ge finansiering till ditt företag, så det är av största vikt att göra ett bra första intryck. Mallen har en frisk design och det är rätt val för att kommunicera ditt företags syfte för första gången.

Pitch Deck Presentationsmallar

Vision slide

Innan du börjar med företagets faktiska processer är det viktigt att kommunicera ditt företags vision. Visionen är företagets deklaration om sina långsiktiga mål. Du måste också förklara varför det är ditt mål och hur du ska uppnå det. Eftersom staten måste vara tydligt är mallen utformad för att passa enkelheten i ditt syfte. Var säker på att din vision motsvarar företagets övergripande företagskultur. Du vill inte se falsk framför investerarna.

Processdiagramglas

När du väl har ställt din vision är det dags att förklara företagets processer. Du kan göra det genom processdiagrammet. Med det här diagrammet kan du ange de korrekta stegen och hur de är anslutna. Hela processen presenteras genom ett hjulfigur, men du kan enkelt importera data från Excel. Du kan alltid redigera det för att möta alla de förändringar som uppstår.

Färdplaner

Vägkarta är en tydligt visualiserad process som innehåller din vision och de specifika åtgärder du behöver vidta för att uppnå ditt slutmål. Det visar hur du ska flytta över tiden och vilket utfall kan förväntas av det. Körfältet i denna mall har en intressant designlösning och det ser ut som en verklig racerväg.

Kreativ designlösning för ett första tillvägagångssätt för investerare

Du kan vara säker på att du lämnar ett bra första intryck till investerare och du kommer att kunna skaffa extra finansiering.

Gott om plats för att presentera företagets vision

Mallen möjliggör en grundlig beskrivning av företagets vision och de nödvändiga målen för att uppnå det.

En enkel färdplan som omfattar alla företagets åtgärder

Du kan få en "resa ner i företagslan" där du kan bekanta dig med var och en av verksamheten separat.

Få din presentation skräddarsydd av oss, från bara $ 10 per bild.
24 Slides är betrodda av tusentals individer och företag över hela världen.
Våra företagslösningar är utformade för lag som producerar mer än 100 bilder per månad.
För att få veta mer kunde vi skapa presentationssupport för ditt lag eller företag. Klicka här.
Våra glada kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINNS UT MER OM VÅRA TJÄNSTER FÖR DESIGN

Todd speranzo

VD för marknadsföring på Avella

"24 Slides hjälper oss att få PowerPoints on-brand och förbättra den övergripande designen inom en tidsram som ofta är" över natten ". Använda tidszonsändringen och deras djupa förståelse av PowerPoint, vårt marknadsföringslag har en partner i 24 Slides som gör det möjligt för oss att fokusera rent på glidinnehåll, vilket gör att allt designarbete går till 24 Slides. "

Gretchen pontar

Strataforskning

"Nyckeln till framgången med att arbeta med 24 Slides har varit designers förmåga att omforma grundläggande information på en bild till en dynamisk men ändå ren och tydlig visuell presentation i kombination med hur snabbt de gör det. Vi arbetar inte i en miljö där tiden är på vår sida och den visuella presentationen är allt. I det avseendet har 24 bildspel varit ovrderliga. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter träning och testning, 24 Slides lärde sig snabbt hur man implementerar vårt CVI, levererar hög kvalitet och ger ett eget designteam som alltid försöker anpassa våra önskemål när det gäller design och deadlines."


Kolla in andra liknande mallar

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish