<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Presentation icons for business use

Presentation Business Ikoner

Antal bilder: 3

För att en presentation ska lyckas är det inte nödvändigt med mycket text som ska inkluderas i bilderna. Publiken kommer att värdera visuella mer än bara en vanlig text och förstår det bättre och kommer lättare att komma ihåg det. Därför kan denna mall för företagsikoner göra det möjligt för dig att snabbt bära en punkt i en presentation och komplettera texten. Dess design är enkel och ikonen packar är verkligen förståelig och tilltalande för alla publik.

Set of Business Ikoner för PowerPoint, Google Slides, Keynote och More.

Cirkeldiagram ikon glida

Användningen av cirkeldiagram ikoner kan göra din presentation ser professionell ut och det kommer att bidra till dess övergripande samtida utseende. Förutom de estetiska fördelarna är cirkelikonerna också mycket funktionella när det gäller att presentera data på ett framgångsrikt sätt. Du kan använda den när som helst när du vill representera relationer mellan delarna och hela.

Horisontell stapeldiagram Ikon Slide

Den horisontella streckdiagramikonen kommer också att bidra till en visuell presentation. Det finns många sådana ikoner, men de i denna mall är verkligen enkla och professionella. Du kan använda det horisontella stapeldiagrammet för att presentera relationer mellan dataset och göra relevanta jämförelser mellan dem.

Linjediagramglid

Med den här ikonuppsättningen kan du enkelt anpassa din presentation. Linjediagramikonen ser snygg ut när den läggs mot den minimalistiska bakgrunden och du kan framgångsrikt bevisa din punkt. Linjediagrammet hjälper dig att presentera serier av datapunkter som är kopplade till en rak linje under en viss tidsperiod.

 

Ikonuppsättningen mall ger dig möjlighet att leverera framgångsrika visuella presentationer

Mindre är mer och därför kommer publiken att kunna bättre förstå dessa infographics.

Cirkeldiagramikonen är mycket funktionell och tilltalande för alla publik

Du kan använda den när som helst när du behöver visa relationer mellan delarna och hela.

Mallens övergripande design är professionell och den kan enkelt redigeras för att passa alla företags behov

Du kan skräddarsy mallen för att göra en bra presentation och du kan alltid hålla den uppdaterad.

Få din presentation skräddarsydd av oss, från bara $ 10 per bild.
24 Slides är betrodda av tusentals individer och företag över hela världen.
Våra företagslösningar är utformade för lag som producerar mer än 100 bilder per månad.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våra glada kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINNS UT MER OM VÅRA TJÄNSTER FÖR DESIGN

Todd speranzo

VD för marknadsföring på Avella

"24 Slides hjälper oss att få PowerPoints on-brand och förbättra den övergripande designen inom en tidsram som ofta är" över natten ". Använda tidszonsändringen och deras djupa förståelse av PowerPoint, vårt marknadsföringslag har en partner i 24 Slides som gör det möjligt för oss att fokusera rent på glidinnehåll, vilket gör att allt designarbete går till 24 Slides. "

Gretchen pontar

Strataforskning

"Nyckeln till framgången med att arbeta med 24 Slides har varit designers förmåga att omforma grundläggande information på en bild till en dynamisk men ändå ren och tydlig visuell presentation i kombination med hur snabbt de gör det. Vi arbetar inte i en miljö där tiden är på vår sida och den visuella presentationen är allt. I det avseendet har 24 bildspel varit ovrderliga. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter träning och testning, 24 Slides lärde sig snabbt hur man implementerar vårt CVI, levererar hög kvalitet och ger ett eget designteam som alltid försöker anpassa våra önskemål när det gäller design och deadlines."


Kolla in andra liknande mallar

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish