<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
problem solving slide in funnel with four stages

Problemlösning PowerPoint-mall

Antal bilder: 10

Problem är oundvikliga i någon form av omständighet; affärer, sociala, ekonomiska, personliga, etiska, du heter det! Om du vill att dina processer ska vara så effektiva som möjligt, är det inte lösningen att försöka stoppa problem från att uppstå. För att nå dina mål är det obligatoriskt att ha ett system för att lösa problem. Detta inkluderar olika steg som problemidentifiering, analys, konsekvensanalyser, lösningar, implementering och övervakning. Det här glidpaketet kan hjälpa dig med tydliga och noggranna bilder för att enkelt beskriva dina problem och lösningar och hjälpa dig att presentera dem för alla relevanta intressenter.

Gratis PowerPoint-mall för problemlösning Presentation

Nedåtgående Spiral Slide

Också känt som funneling, kan detta praktiska diagram hjälpa dig att komma till kärnan i ditt problem. Börja med en allmän uppfattning om vad som är problematisk i din process, du kan dyka djupare och djupare tills du upptäcker "roten till allt ont". Att presentera denna bild till dina intressenter kommer att ha en enkel tid att följa denna logik och en lösning på det underliggande problemet kan lättare identifieras.

 

Balans och Out of Balance Slides

Ett bra och välfungerande system tenderar att hålla sig i balans, och små problem kan enkelt lösas med hjälp av ett strikt system. Men när det finns fler faktorer som skapar problem i ditt system tenderar det att gå utanför balans och de tillhandahållna tjänsterna kommer att störas. Identifiera vilka problem som kasta ditt system iväg så att de kan hanteras individuellt och fixat.

 

Spänning Slide

När ett eller flera element är motstridiga, uppstår spänning som kan vara störande för någon typ av verksamhet. Oavsett om det är koll på ett tekniskt perspektiv med programvara som inte är kompatibel med varandra eller ur et etiskt perspektiv, där vissa åtgärder kan gå emot dina värden, kan den här bilden enkelt beskriva motsatta faktorer.

Problemminimering ökar produktiviteten

Ju mer dina processer fungerar utan problem, desto effektivare blir de

Att eliminera problem är inte lika effektivt som att få botemedel

Att sträva efter att ta bort alla dina problem är orealistiskt och kan bara leda till problem. Att vara förberedd för att hantera problem är det effektivare tillvägagångssättet.

Problem är oundvikliga, det är viktigt att ta itu med dem

Var redo för när problem uppstår och se till att du tar itu med dem snabbt och effektivt.

Få din presentation skräddarsydd av oss, från bara $ 10 per bild.
24 Slides är betrodda av tusentals individer och företag över hela världen.
Våra företagslösningar är utformade för lag som producerar mer än 100 bilder per månad.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våra glada kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINNS UT MER OM VÅRA TJÄNSTER FÖR DESIGN

Todd speranzo

VD för marknadsföring på Avella

"24 Slides hjälper oss att få PowerPoints on-brand och förbättra den övergripande designen inom en tidsram som ofta är" över natten ". Använda tidszonsändringen och deras djupa förståelse av PowerPoint, vårt marknadsföringslag har en partner i 24 Slides som gör det möjligt för oss att fokusera rent på glidinnehåll, vilket gör att allt designarbete går till 24 Slides. "

Gretchen pontar

Strataforskning

"Nyckeln till framgången med att arbeta med 24 Slides har varit designers förmåga att omforma grundläggande information på en bild till en dynamisk men ändå ren och tydlig visuell presentation i kombination med hur snabbt de gör det. Vi arbetar inte i en miljö där tiden är på vår sida och den visuella presentationen är allt. I det avseendet har 24 bildspel varit ovrderliga. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter träning och testning, 24 Slides lärde sig snabbt hur man implementerar vårt CVI, levererar hög kvalitet och ger ett eget designteam som alltid försöker anpassa våra önskemål när det gäller design och deadlines."


Kolla in andra liknande mallar

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish