<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Project Planning Slides

Projektplaneringsmallar

Antal bilder: 11

Denna mall hjälper dig att förenkla eventuella komplexa projektplaner som ditt företag står inför. Denna mall ska vara en viktig del av varje projektledares verktygsverktyg. Det är verkligen viktigt att noggrant skissera varje steg i strategisk planering för att uppnå välfungerande resultat. Mallen kan enkelt redigeras och uppdateras med de senaste uppgifterna, och det hjälper dig också spara tid, pengar och energi.

Projektplaneringspresentationsmall

Översikt Projektplanering Creative Slide

Varje framgångsrik presentation börjar med en översikt över företagets nuvarande position. För att kunna fortsätta med den fortsatta planeringen måste du bestämma dina nuvarande resurser och kapacitet. Därför är den här bilden utmärkt för att beskriva de komponenter som presentationen kommer att ta itu med och det är avgörande för planeringsprocessen.

 

Filer Exchange Project Planning Kreativt bildspel

Filutbytet är viktigt när verksamheten samarbetar med andra affärspartners. De byter mycket data och filer på daglig basis och det är viktigt att spåra varje transaktion. Du kan kortfattat beskriva processens tre viktiga faser, såsom samlingsfasen, utbytesfasen och skapandet av en ny fil. Du kan också beskriva varje steg i processen.

 

Utvecklingsprojekt Planering Creative Slide

Detta är bilden där du beskriver projektets utvecklingsprocess. Den är skapad som en tidslinje, där du kan visa varje steg på vägen genom olika tidsperioder. Du kan börja med uppfinningsfasen, funktionalitetsfasen, mätfasen och slutfasen, positioneringen på marknaden.

Mallen är utformad för att förenkla komplex projektplanering

Som sådan bör denna mall vara en viktig del av varje projektledares verktygsverktyg.

Detaljerad beskrivning av filutbytesproceduren

Du kan beskriva varje fas i detalj, såsom samlingsfasen, utbytesfasen och skapandet av en ny fil.

Professionell representation av projektutvecklingsprocessen

Den är skapad som en tidslinje och du kan visa varje steg på vägen genom tiden.

Få din presentation skräddarsydd av oss, från bara $ 10 per bild.
24 Slides är betrodda av tusentals individer och företag över hela världen.
Våra företagslösningar är utformade för lag som producerar mer än 100 bilder per månad.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våra glada kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINNS UT MER OM VÅRA TJÄNSTER FÖR DESIGN

Todd speranzo

VD för marknadsföring på Avella

"24 Slides hjälper oss att få PowerPoints on-brand och förbättra den övergripande designen inom en tidsram som ofta är" över natten ". Använda tidszonsändringen och deras djupa förståelse av PowerPoint, vårt marknadsföringslag har en partner i 24 Slides som gör det möjligt för oss att fokusera rent på glidinnehåll, vilket gör att allt designarbete går till 24 Slides. "

Gretchen pontar

Strataforskning

"Nyckeln till framgången med att arbeta med 24 Slides har varit designers förmåga att omforma grundläggande information på en bild till en dynamisk men ändå ren och tydlig visuell presentation i kombination med hur snabbt de gör det. Vi arbetar inte i en miljö där tiden är på vår sida och den visuella presentationen är allt. I det avseendet har 24 bildspel varit ovrderliga. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter träning och testning, 24 Slides lärde sig snabbt hur man implementerar vårt CVI, levererar hög kvalitet och ger ett eget designteam som alltid försöker anpassa våra önskemål när det gäller design och deadlines."


Kolla in andra liknande mallar

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish