<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Five steps flat pyramid slide with text

Pyramiddiagram PowerPoint-mall

Antal bilder: 10

Ett pyramiddiagram har formen av en triangel och har linjer som delar upp den i sektioner. Varje sektion har en annan bredd än de andra, och som en konsekvens innebär de någon slags hierarki. Diagrammet kan också förklaras som ett omvändt trattplan som inte har någon nacke. Diagrammen kan enkelt redigeras och du kan använda denna mall för att presentera olika data framför den relevanta publiken.

Gratis PowerPoint-mall för Pyramid-diagrampresentation

5 Steg Plattformig Pyramid Slide

Detta diagram har formen av en triangel med 5 segment som visar stigande eller nedstigande ordning för beroenden. Du kan använda det här diagrammet för att presentera olika affärsidéer, till exempel den hierarkiska organisationsstrukturen, eller hur du kan prioritera vissa komponenter i en modell. Det vanligaste exemplet på detta diagram är den välkända Maslows behovsteori.

 

Trianglar Pyramid Diagram Slide

Denna triangulära pyramiden är ett annat unikt alternativ för att presentera hierarkin bland olika objekt. Varje triangel representerar ett annat koncept och var och en av dem är anordnad på olika nivåer som indikerar deras betydelse. Denna typ av pyramid har en bred tillämpning inom många vetenskaper, såsom psykologi, ekonomi, näring etc.

 

Pyramiddiagram i tre steg

Denna bild innehåller tre pyramider som har tre nivåer. De kombineras för en bättre presentation av en viktig fråga, där var och en av nivåerna visas isolerat. Talaren kan enkelt förklara vikten av varje nivå och kan inleda en öppen diskussion med publiken om den underliggande frågan.

Ett pyramiddiagram är format som en triangel som är uppdelad i sektioner

Varje sektion har en annan storlek och det indikerar någon form av hierarki bland objekten.

Trianglespyramiddiagrammet är ett unikt sätt att visa stigande eller nedstigande ordning av beroenden

Varje triangel representerar ett annat affärsidé.

De tre pyramiderna gör det möjligt för publiken att bättre förstå vikten av varje nivå separat

Det kan också användas för jämförelser av olika idéer.

Få din presentation skräddarsydd av oss, från bara $ 10 per bild.
24 Slides är betrodda av tusentals individer och företag över hela världen.
Våra företagslösningar är utformade för lag som producerar mer än 100 bilder per månad.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våra glada kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINNS UT MER OM VÅRA TJÄNSTER FÖR DESIGN

Todd speranzo

VD för marknadsföring på Avella

"24 Slides hjälper oss att få PowerPoints on-brand och förbättra den övergripande designen inom en tidsram som ofta är" över natten ". Använda tidszonsändringen och deras djupa förståelse av PowerPoint, vårt marknadsföringslag har en partner i 24 Slides som gör det möjligt för oss att fokusera rent på glidinnehåll, vilket gör att allt designarbete går till 24 Slides. "

Gretchen pontar

Strataforskning

"Nyckeln till framgången med att arbeta med 24 Slides har varit designers förmåga att omforma grundläggande information på en bild till en dynamisk men ändå ren och tydlig visuell presentation i kombination med hur snabbt de gör det. Vi arbetar inte i en miljö där tiden är på vår sida och den visuella presentationen är allt. I det avseendet har 24 bildspel varit ovrderliga. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter träning och testning, 24 Slides lärde sig snabbt hur man implementerar vårt CVI, levererar hög kvalitet och ger ett eget designteam som alltid försöker anpassa våra önskemål när det gäller design och deadlines."


Kolla in andra liknande mallar

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish