<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Risk Matrix Presentation slides

Riskmatrispresentationsmall

Antal bilder: 3

Även om risker är oundvikliga, måste varje företag kunna hantera dem. Bolagets framgång mäts utifrån förmågan att hantera och reagera på risker på ett effektivt sätt. Med denna riskmatrismall kan du identifiera de potentiella riskerna. Det är lätt att utvärdera risken och att prioritera uppgifterna om det. Mallen är mycket flexibel och du kan enkelt ändra färgerna, data, form och storlek.

Riskmatrispresentationsmall

Cool riskmatrisdia

Den kreativa matrisen som belyser de potentiella riskerna i sin betydelse. Matrisen skapas i blå, rosa och lila nyanser, var och en visar riskhöjden. Blå står för låg risk, medan rosa för större eller kritiska. Chefer är vanligtvis inte särskilt entusiastiska när de måste hantera risker och denna matris kommer att underlätta den övergripande processen.

Traditionell Riskmatris Slide

Riskmatrisen på den andra bilden har samma funktion som den första. Den har en annan design, färgad i grön, gul och röd. I det här fallet står den gröna för minsta risk, medan den röda för hög risk. När ledningen identifierar riskerna kan det ta lämpliga åtgärder för att lösa problemet. Om din publik är ett fan av enkelhet, kan den här matrisen vara det bästa valet.

3 D Riskmatris Slide

Den senaste matrisstilen i den här presentationsmallen är den mest komplexa av dem alla. Det visar risken både när det gäller storlek och svårighetsgrad. Den har samma färgstruktur som den andra matrisen. Men dessutom visar det sannolikheten för förekomsten.

Flexibel PowerPoint-mall som möjliggör anpassning av matriserna

Du kan alltid redigera matrisernas data för att hålla dem uppdaterade och så att de kan återspegla den verkliga situationen för din verksamhet.

Okonventionellt sätt att hantera risker och de potentiella konsekvenserna

Denna riskmatrismall gör det möjligt för dig att framgångsrikt hantera de möjliga negativa resultaten.

Effektiv och effektiv presentation inom 3 bilder

Låt inte det lilla antalet bilder glida dig - Den här mallen är en av de mest användbara för att hantera risker.

Få din presentation skräddarsydd av oss, från bara $ 10 per bild.
24 Slides är betrodda av tusentals individer och företag över hela världen.
Våra företagslösningar är utformade för lag som producerar mer än 100 bilder per månad.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våra glada kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINNS UT MER OM VÅRA TJÄNSTER FÖR DESIGN

Todd speranzo

VD för marknadsföring på Avella

"24 Slides hjälper oss att få PowerPoints on-brand och förbättra den övergripande designen inom en tidsram som ofta är" över natten ". Använda tidszonsändringen och deras djupa förståelse av PowerPoint, vårt marknadsföringslag har en partner i 24 Slides som gör det möjligt för oss att fokusera rent på glidinnehåll, vilket gör att allt designarbete går till 24 Slides. "

Gretchen pontar

Strataforskning

"Nyckeln till framgången med att arbeta med 24 Slides har varit designers förmåga att omforma grundläggande information på en bild till en dynamisk men ändå ren och tydlig visuell presentation i kombination med hur snabbt de gör det. Vi arbetar inte i en miljö där tiden är på vår sida och den visuella presentationen är allt. I det avseendet har 24 bildspel varit ovrderliga. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter träning och testning, 24 Slides lärde sig snabbt hur man implementerar vårt CVI, levererar hög kvalitet och ger ett eget designteam som alltid försöker anpassa våra önskemål när det gäller design och deadlines."


Kolla in andra liknande mallar

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish